Szulák Andrea és Frei Tamás titokban házasodtak össze: a mai napig van papír róla

Szulák Andrea a NőComment! vendégeként fedett fel egy évtizedes titkot. Amerikában hozzáment Frei Tamáshoz.

szulák-frei-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szulák Andreáról a nagyközönség évtizedekig úgy tudta, sosem házasodott meg. Kiderült, ez az állítás hamis, ráadásul nem is akárkivel lépett frigyre, Frei Tamással álltak oltár elé egykor.

A színésznő a NőComment! adásának vendégeként leplezte le az évtizedes titkot. 

Szulák Andrea és Frei Tamás esküvője

A műsorvezető, Liptai Claudia Járai Kírát kérte meg, tippeljen, ki az a többi sztár közöl, aki házasságot kötött Las Vegasban: Szulák Andrea is köztük volt.

szulák
Fotó: RTL Kettő/NőComment - Szilveszter 2022

- Egy televíziós műsor kapcsán jártuk körbe a világot. Egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban. Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe,

és összeházasodtunk Frei Tamással. A mai napig erről nekem papírom van.

Nem ő volt az egyetlen a stúdióban, akiről kiderült, volt vegasi esküvője. Dobó Kata egy barátjával utazott Amerikába jó pár évvel ezelőtt, a férfival együtt nézték meg a Cirque du Soleil műsorát, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve elmentek egy kápolnába, hogy összeadják őket.

frei
Fotó: RTL/Vundersőn és Zuperszexi

A színésznő először azt hitte, itt csak viccből esketik össze az embereket, utólag derült ki számára, hogy teljesen legális volt a házasságkötésük. 

Harsányi Levente is elmesélte az ő Las Vegas-i esküvőjét. Egy rosszul sikerült kaszinózás után döntött úgy, feleségül veszi a hölgyet, akivel együtt utazott a tengerentúlra. Elárulta, bár a nászéjszaka jól sikerült, a házasságuk nem volt hosszú életű.

Nézd meg Szulák Andrea szülinapos lányát!

Szulák Andrea lányát, Rozit a közönség cuki tipegőként ismerte meg, mostanra viszont csodaszép tini lett, mint ahogy azt az édesanyjával közös, ünneplős fotó is mutatja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Kettő/NőComment - Szilveszter 2022, RTL/Vundersőn és Zuperszexi

Ezt is szeretjük