Jól meggondolta? Váratlanul oltár elé áll a közkedvelt magyar énekesnő
Szűcs Judith megtalálta a férfit, akire mindig is vágyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta több mint 15 éve elvált férjétől, Szűcs Judith a lányával élt kettesben.

Nemrég azonban kiderült, hogy egy titokzatos férfi nemcsak összeköltözött az 58 éves diszkókirálynővel, hanem feleségül is fogja venni - árulta el a népszerű sztár a Prizma TV Light Night című műsorában.

Eleinte ki nem állhatták egymást

Bár az 1972-es Ki mit Tud?-dal ismertté vált énekesnő az ország határain túl is nagy népszerűségnek örvendett, a külföldi férfi csak Szűcs Judith egyik koncertjén szembesült azzal, hogy szerelme mekkora sztár. Hosszú ideig csak Totya, vagyis barátja, Szűcs Antal Gábor húgaként ismerte.

Az énekesnő testvére volt az, aki révén hat évvel ezelőtt megismerkedtek. Az első találkozásukkor azonban még olyannyira nem működött köztük a kémia, hogy alig várták, hogy megszabaduljanak egymástól. Ez talán azért is lehetett, mert akkor egyikük sem volt szabad.

A lánya is hamar megkedvelte

Négy évnek kellett eltelni ahhoz, hogy egy televízió-vásárlás kapcsán kért segítség révén megtörjön a jég.

A programok beállítása és a készülék elhelyezése során egyre közelebb kerültek egymáshoz. Végül olyannyira átrendezték az énekesnő lakását, hogy abban a férfinak is jutott hely.

Anya és lánya eleinte tartott tőle, hogy nehezen fogják megszokni a férfi jelenlétét. Az összecsiszolódás azonban olyan harmonikusan ment, hogy úgy érezték, mintha mindig is hármasban éltek volna.

A 26 éves Tímea örül anyja szerelmének, ő mindig is hitt abban, hogy mindenkinek van egy neki rendelt társa. Úgy véli, pozitív életszemlélettel bevonzzuk az életünkbe a jó dolgokat, így nem keresi a szerelmet, a sors szerinte akár a közértben is összehozhatja az igazival.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük