Judyt és férjét a 12 év korkülönbség miatt támadták: kevesen hittek bennük, de nem lett igazuk
Képeken azok a magyar sztárpárok, akik rácáfoltak a kritizálóikra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan hisznek abban, hogy mindenkinek van valahol egy lelki társa, akivel az élet minden területén párt tudnak alkotni. Ha valaki rálel erre az emberre, akkor számára nincs kérdés, vele akarja leélni az életét. Még annak ellenére is kitart mellette, ha rajtuk kívül senki más nem hisz a szerelemükben.

Judy és férje kapcsolatának története pontosan így indult. Nemcsak a rajongók, hanem még az énekesnő közvetlen környezete is furcsa szemmel nézte a bimbózó románcukat.

Sztárpárok, akikben nem hittek

Balázs a legjobbkor toppant be a Groovhouse sztárjának életébe: pár hónappal azután találkoztak először, hogy az első házassága megromlott. Judyt akkor sok kritika érte azért, hogy a válás mellett döntött. Miután bejelentette, egy 12 évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a boldogságot, még nagyobb ellenállásba ütközött.

"Mindenki arra figyelmeztetett, hogy nem Ő lesz az igazi az életemben… Ne váljak el, mert nagy a korkülönbség köztünk, és csalódni fogok… Pár hónapnál nem fog tovább tartani ez az egész szerelem… Rácáfoltunk!" - írta az Instagramon 2018-ban, szerelmük 10. évfordulóján.

2011-ben mondták ki a boldogító igent, és még ugyanebben az esztendőben egy család lettek. Azt mondják, szerelmük akkor teljesedett be, amikor megszületett kislányuk, Maja.

Nem ők az egyetlen sztárpár, akik rácáfoltak a kapcsolatukat kritizálókra. Képes összeállításunkban olyan híres magyar szerelmeseket láthatsz, akiknek a kapcsolatában a kívülállók eleinte nem nagyon hittek.

Ezt is szeretjük