A magyar színész harmadik felesége 31 évvel fiatalabb nála - Szerelmek korkülönbséggel

Magyar sztárok, akiknek a felesége harminc évvel fiatalabb.

Sztárok 30 év korkülönbséggel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A koppányi aga testamentuma, az Egri csillagok vagy az Egy csók és más semmi színésze, Benkő Péter úgy érzi, 31 évvel fiatalabb felesége mellett ért révbe: Friedbauer Klaudiával a lovaglás szeretete hozta őket közel egymáshoz, barátságuk pedig rövid időn belül szerelembe csapott át.

A Jászai Mari-díjas színész első felesége Varga Katalin légiutas-kísérő volt, akivel 1973-ban házasodtak össze, de a felesége 1975-ben Budapesten a Malév gépével lezuhanva vesztette életét. Második házassága hat évig tartott, feleségével 1980-ban keltek egybe, ebből a kapcsolatból született 1983-ban közös fiuk, Benkő Márton. Harmadik feleségét 2010-ben, négy év után vette nőül.

Sztárok 30 év korkülönbséggel

- 31 év van köztem és a feleségem között, de egyáltalán nem tűnik annyinak, sokszor el is felejtem. Különleges a kapcsolatunk, Klaudia nem szakmabeli, és nem is rajongó. Remek kozmetikus, és nem valami megmagyarázhatatlan pátosszal áll hozzám, hanem valódi társ. Az idő is minket igazolt. A lovak és az állatok szeretete összeköt minket, így az sem csoda, hogy lovas esküvőnk volt - mondta a színész 2016-ban a Lokálnak.

Nem Benkő Péter az egyedüli, aki egy megközelítőleg harminc évvel fiatalabb nő oldalán találta meg a boldogságot. Mutatjuk a többieket!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Tudd meg, Szinetár Dóra miért vált el 20 évvel idősebb férjétől!

Szinetár Dóra háromszor házasodott: első férjével 1993-ban kötötték össze az életüket. A Liszt Ferenc-díjas táncos-koreográfus Lőcsei Jenő húsz és fél évvel volt idősebb nála.

Szinetár Dóra és első férje között 20 év volt a korkülönbség: elárulta, miért nem működött a házassága

Szinetár Dóra és Lőcsei Jenő 1993-ban házasodtak össze. A színésznő 19 éves volt, amikor megszületett közös fiuk.

Elolvasom
Ezt is szeretjük