Tolvai Reni és Kállay-Saunders András nem titkolózik tovább - Nagy bejelentést tettek

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András is szerepel a 2018-as Sztárban Sztárban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Október 14-én visszatér a TV2 képernyőjére a Sztárban Sztár. A show-műsor az évek során összesen kilenc díjat zsebelt be. A produkció lett Az év leg-leg-legje 2014-ben és 2016-ban, A legjobb szórakoztató és zenei tévéműsor 2014-ben és 2016-ban, A legjobb nagyszabású show-műsor 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban, Az év televíziós produkciója 2014-ben és 2017-ben. 

A Sztárban Sztár színpadára eddig 61 ismert énekes állt, hogy elképesztő átváltozásaival meggyőzze a nézőket és a műsor zsűrijét. Öt sikeres évad után az új szereplők már készen állnak, hogy bebizonyítsák, ebben a műsorban senki sem az, akinek látszik. 

A Sztárban Sztár négytagú zsűrijét Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi és Stohl András alkotja. A szereplők között több megasztárost is találunk, így Torres Danit és a tehetségkutató szerelmespárját, Tolvai Renit és Kállay-Saunders Andrást, akik ezúttal ismét versenytársak lesznek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztarban Sztar 🎤🙏🏼👻 @bozsikbri @kallaysaunders @sztarbansztartv2 #sajtotajekoztato

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

A műsorban színpadra lép még Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni és Völgyesi Gabi, valamint Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly és Pintér Tibor is.

Ezt is szeretjük