54 évesen öngyilkos lett a 80-as évek topmodellje: Szőnyi Ildikó a vonat elé hajtott
Szőnyi Ildikó egykori topmodell, manöken vasárnap este egy személyvonat elé hajtott autójával.

Szőnyi Ildikó, a nyolcvanas évek topmodellje volt az, aki augusztus 28-án, vasárnap késő este Győr és Nyúl között egy személyvonat elé hajtott autójával a vasúti átjárójában. 

A Blikk értesülése szerint a sofőr a sorompók lezárulta előtt leparkolta járművét a sínen, majd megvárta az érkező vonatot. A tűzoltóknak a mentőkkel együttműködve sikerült kiemelniük a kocsiból, de az életét már sem sikerült megmenteni.

Szőnyi Ildikó elhunyt

A fotóművész Marjai Judit, aki a nyolcvanas években szintén modellként dolgozott, azt írta posztjában, hogy az egykor vidám, fiatal lány utóbbi éveit betegség, csalódás, lelki szenvedés nehezítette. Szőnyi Ildikó Facebook-oldala a halála előtt egy nappal kitett posztjában is egy betegségről tett ki információkat, valamint azt írta: „Hál' istennek meghalok, úgyis az egész család és mindenki a vagyont akarja, így sikerül.”

Szőnyi Ildikó 1968. június 2-án született Monoron. Az első fotózásán 17 évesen, a Gabi-Mami újság szerkesztőségében vett részt. Első címlapját Bacsó Béla fotóművésszel fotózta, akihez később feleségül is ment, két gyermekük született.  

szonyi-ildiko
Fotó: Ország-világ/Horváth Dávid

Szerepelt az Ország-világ címlapján, az Ez a Divat, a Pulli magazinban, a Nők Lapjában és a Sport Suszter német katalógusban is. Fürdőruha- és fehérnemű-fotózásokon, divatbemutatón is részt vett, fotózták kártyanaptárra, katalógusba. Modellje volt az Ofotért, Orion márkáknak, a Budaprintnek, a Soproni szőnyeggyárnak.  

A kilencvenes években fotózták külföldön, így Floridában és Görögországban. 15 évig dolgozott a modellszakmában, majd sminkesnek állt.

2014-ben Marjai Judit Ex Top model come back Szőnyi Ildikó címmel kampányt indított, egykori kolléganőjéről gyönyörű fotókat készített. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük