Pontosan 30 éve indult a Szomszédok - Ennyit változtak a főszereplők azóta
Három évtizede került adásba a kultikus sorozat első része.

szomszedok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kereken 30 évvel ezelőtt, 1987. május 7-én került adásba a Szomszédok első része. Akkor még maga a rendező, Horváth Ádám sem gondolta volna, hogy alkotása kultikus sorozattá növi ki magát, ami nemcsak hosszú éveken át, 1999. december 30-ig, az utolsó, 331. rész leadásáig szögezte a képernyő elé a nézőket, hanem az ismétlések még évtizedeken át, egészen napjainkig magas nézőszámot hoznak. 

A történet három, Budapest gazdagréti paneltelepére költöző család történetével indult: ők Vágásiék, Takácsék és Magenheimék. Az ő családtagjaik, ismerőseik, kollégáik mindennapjait, gondjait meséli el a Szomszédok egy-egy része, mindezt úgy, hogy érdekes kortörténeti helyzetrajzot ad. Kíváncsi vagy, mennyit változtak a sorozat férfi főszereplői? Nézd végig képes összeállításainkat!

Érdekel az is, hogy néznek ki most a Szomszédok színésznői? Kattints ide »

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük