Szinetár Dóra férjével a medencében turbékolt: így romantikáztak
Képeken a hazai sztárpárok legérzelmesebb pillanatai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül létezik a nyári románc kifejezés. A kánikulában nem csak a hőmérséklet, a hangulat is felforrósodik. Nincs is jobb egy fülledt estén, mint összebújni szívünk választottjával valamilyen félreeső, árnyékos helyen.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán medencézéssel hűtötte le magát a rekkenő hőségben. A sztárszülők csentek maguknak pár meghitt pillanatot, a habokban turbékoltak.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán romantikus fotói

Lopott csókjaikat meg is örökítették a színésznő Instagram-oldalán. Le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért, a képekről sugárzik a boldogságuk. A követőket is lenyűgözték a fotók, amelyek akár illusztrációként is szerepelhetnének a szótárban a 'szerelem' szó mellett. Nem ez volt az első alkalom, amikor a 43 éves sztár megmutatta, mennyire imádja férjét. Minden közös képük alatt szavakba önti szeretetét. 

Nem Szinetár Dóra és Makranczi Zalán az egyetlen sztárpár, aki betekintést engedett kapcsolatuk egy-egy szerelmes pillanatába. Képeken mutatjuk, milyen érzelmes fotókat mutattak meg magukról és kedveseikről a hazai sztárok.

Ezt is szeretjük