Szinetár Dóra szülinapos lányáról posztolt fotót: Zorka 13 éves lett
Repül az idő: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya 13 éves lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös döntése, hogy gyermeküket, Zorát nem mutogatják a nagy nyilvánosságnak. 

A színésznő középső gyermekéről csak nagyon ritkán posztol képet a közösségi oldalán, és akkor is ügyel arra, hogy a kamasz lány arca ne látszódjon. 

Szintár Dóra lánya 13 éves lett

A 43 éves sztár egy szem lánya 13. születésnapján is megörvendeztette a követőit egy fotóval, amin Zorka éppen a gyertyákat fújja el születésnapi tortáján. Az arca természetesen ezúttal sem látszik, de az igen, hogy világos a hajszíne. 

A kommentelők gratuláltak, és azt is megjegyezték, a sztárcsemete milyen nagy már. Azt a tavalyi szülinapi posztban árulta el az édesanyja, hogy lányára már jók az ő cipői.  

Szinetár Dóra három gyermek édesanyja. Elsőszülöttje, Marci már rég nagykorú, októberben ünnepelte a 24. születésnapját. Kisebbik fia 2017 szeptemberében született, Benjámin hároméves. 

Három gyermekét ritkán látni közös fotón, de a 2020-as anyák napján sikerült egy ilyen felvételt készítenie.

Sarka Kata és lánya

Sarka Kata és a lánya akkor sem tagadhatnák le egymást, ha szeretnék. Noémi 2009 februárjában született, és az évek múltán egyre inkább hasonlít az édesanyjára. Bár a kamasz lány haja sötétszőke, de arcvonásaik teljesen megegyeznek, emellett mindketten karcsúak és sportosak.

Ezt is szeretjük