Caramel felesége 3 hónappal a szülés után: Szilvi vállalja a hasát is

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi megmutatta, milyen a teste, miután életet adott két gyermeknek.

Szilágyi Szilvi a szülés után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel felesége, Molnár Szilágyi Szilvia őszintén megmutatta, hogyan néz ki a teste, miután életet adott második gyermekének. 

Az énekessel első gyermekük, Szofi 2014 augusztusában látta meg a napvilágot, egy évvel később tartották az esküvőjüket. Tavaly tavasszal derült ki, hogy tovább bővül a család, a kismama a nyáron először beszélt arról, hogy több babát elveszített a lánya születése után. 

Szilágyi Szilvi a szülés után

Szilágyi Szilvi 2022. november elsején egy anya-fia fotóval tudatta a kórházból, hogy megszületett kisfiuk, Molnár Miron Ferenc. Három hónappal a csöppség világrajövetele után nem csak azt árulta el, mennyit fogyott, hanem őszintén megmutatta azt is, hogy milyen a hasa, miután két gyermeket a világra hozott. 

szilagyi-szilvi-szules-utan
Fotó: Instagram/Molnár Szilágyi Szilvia

„Igen, sikerült leadnom 12,5 kilót a szülés óta, és újra rám jönnek a régi farmerjaim… de ez van a ruha alatt!  A két terhesség nagyon megviselte a bőrömet… ilyen a genetikám! Senki se tökéletes! Soha ne érezzétek magatokat kevesebbnek másoknál, mert „tökéleteset” vagy egy makulátlan életet mutatnak... Csak szeresd magad…, mert utánozhatatlan vagy minden apró hibáddal együtt” - üzente az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető storyban. 

A közösségi oldalán azt is elárulta, hogy az összes mozgásforma közül, amit eddig kipróbált, a jóga áll hozzá a legközelebb. Akkor volt a legjobb formában, amikor heti több alkalommal is jógázott. Megfogadta, hogy idén legalább heti egyszer hódol kedvenc mozgásformájának, és reméli, később ebből heti több alkalom is lesz. 

Sáfrány Emese a szülés után

„Elképesztő, hogy a nők teste min képes keresztülmenni a terhesség alatt, és a szülést követő egy évben. Mondhatjuk, hogy én a szerencsésebbek közé tartozom, hogy közel 34 évesen, a testem ilyen hamar visszaállt a várandósság előtti “állapotára”, de azért szeretném hangsúlyozni, az egészséges életmód, a sport azért meghálálja magát ebben az esetben is.”

Sáfrány Emese a szülés után 1 évvel: ilyen a hasa és az alakja

Sáfrány Emese megmutatta, milyen az alakja a kisfia születése után egy évvel.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Molnár Ferenc Caramel

Ezt is szeretjük