Verebes Linda két hónappal 4. gyermeke születése után: így tért vissza a képernyőre

A Duna Családi kör című műsorának évadzáró adásban Verebes Linda visszatért férje, Pindroch Csaba mellé.

Verebes Linda a szülés után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újra teljessé vált a Családi kör: Verebes Linda szülési szabadsága után, meglepetésként vasárnap ismét férje, Pindroch Csaba oldalán vezette a Duna családi tévéműsorát.

A színművész-műsorvezető házaspár negyedik közös gyermeke októberben született meg, ezért Verebes Linda az anyai teendők miatt bizonytalan időre elbúcsúzott a nézőktől. 

Verebes Linda a szülés után

Pindroch Csaba november eleje óta egyedül vezeti a Családi kört, ám meglepetésként, az évadzáró adventi adásra visszatért hozzá felesége. December 18-án, aranyvasárnap rendhagyó időpontban - a Jónak lenni jó! műsorfolyama után - a Ha anya jól van, a család is jól van című adásban egy számukra kifejezetten aktuális témát jártak körbe meghívottjaikkal, Szandival és Bogdán Csabával, valamint Bálint Piroska pszichológus szakértővel.

pindroch-csaba-verebes-linda
Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Az édesanyák egyetértettek abban, hogy karácsonykor még erősebben jelen van bennük a teljesítménykényszer, gyakran irreális elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben. Verebes Linda elismerte, néha a készülődés hevében képes túlzásokba esni, ám mindig a jó szándék vezérli.

- A tavalyi karácsonyunk emiatt felfokozott hangulatban telt, de ezt egyáltalán nem bánjuk, hiszen ennek a napnak köszönhetjük, hogy megfogant a negyedik gyermekünk - jegyezte meg Pindroch Csaba, akit rendkívül meghatott, hogy felesége az ünnepi adásra visszatért mellé. 

A Jászai Mari-díjas színművész az adás zárásaként elmondta, jövőre megújult formában tér vissza a Duna nagy múltú műsora. 

Novodomszky Éva és fiai

A műsorvezető 2004-ben házasodott össze az olasz Salvóval, az év októberében megszületett Cristiano fiuk, 2010 júniusában pedig Marco. Kivételes alkalom, hogy címlapon szerepel fiaival, akikkel nem szigorú, de igyekszik következetes szülő lenni. 

Novodomszky Éva 18 éves fia irtó helyes tini: címlapon Cristianóval és Marcóval

Novodomszky Éva ritkán látott fiaival, a 18 éves Cristianoval és a 12 éves Marcóval mosolyog a címlapon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük