9 év után lecserélték a TV2 műsorvezetőjét - Meglepődsz, ki lép a helyébe
Szekeres Nóra helyett Horváth Éva lesz a Babavilág műsorvezetője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Babavilág 2006-ban indult a TV2-n, először Liptai Claudia volt a magazinműsor arca, 2009-ben viszont Szekeres Nóra vette át tőle a műsor vezetését. Elsősorban mindig gyerekneveléssel, illetve babavárással kapcsolatos témákat dolgoztak fel, de rendszeresen hívtak meg sztárvendégeket is az adásokba. A műsor most kapott némi ráncfelvarrást, a teljes megújulás mellett pedig új műsorvezetővel veszi kezdetét a Babavilág szeptemberben.

A TV2 a hivatalos honlapjára feltöltötte a Babavilág új évadának első promóciós videóját, mely óriási meglepetést okozott, ugyanis nem a már megszokott műsorvezető arca volt látható benne, hanem Horváth Éváé, így ő lesz a magazinműsor új évadának háziasszonya.

- Üdvözlöm önöket, ez itt a megújult Babavilág, velem, Horváth Évával - köszöntötte a nézőket a 39 éves sztár.

Az egykori modell már számos műsort vezetett, például az RTL Klubon ő volt egy időben a Reggeli arca, de a Viasat 3-on futó Éden Hotelt is ő vezette. Az új feladat testhezálló is lesz számára, ugyanis Horváth Éva kisfia, Kristóf idén ünnepelte első születésnapját. Újdonsült édesanyaként biztosan jobban bele tud merülni egy-egy gyerekes témába, hiszen ő is érintett szülőként. Horváth Éva a TV2-n nemcsak a Babavilágban, hanem a hamarosan induló Csak show és más semmi című produkcióban is szerepet vállal.

Ezt is szeretjük