Fecsó ebbe a barna bombázóba szerelmes már fél éve - Vivien szépségversenyen is indult
Vasvári Vivien exe is új párra lelt, Szegedi Ferenc barátnője egy gyönyörű, barna hajú lány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két napja derült ki, hogy Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó is párra lelt, azonban szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy valóban alakulóban van a párkapcsolata, de még nagyon az elején vannak. Választottja kicsit bőbeszédűbb. 

A lány, akit ugyanúgy Viviennek hívnak, mint a negyvenéves férfi exét, csak nem szőke, hanem barna, azt mesélte a Blikknek, hogy szerették volna még egy kicsit titokban tartani a kapcsolatukat, de ha már így alakult, elárulja, hogy fél éve randiznak. 

Fecsó új szerelme egy barna szépség

Ősszel ismerkedtek meg egy szórakozóhelyen, sokat beszélgettek, de szilveszterig nem történt semmi komolyabb. Akkor Szombathelyről a fővárosba érkezett egy barátnőjével bulizni, Fecsó pedig csatlakozott hozzájuk, ekkor indult a kapcsolatuk. 

Kiss Vivien 2018-ban indult a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen, de nem a szépségiparban, hanem mezőgazdászként dolgozik. A bemutatkozólapján két éve az szerepelt, hogy családja mezőgazdasággal foglalkozik, és számára sem okoz gondot a traktorvezetés vagy egy kis szerelés. Ausztriában tanult, a német nyelvből perfekt, ezenkívül angolul és horvátul társalgási szinten beszél.

- Gyakran meglepődnek, hogy nem modellkedem, hanem itthon dolgozom. Lovagolok, és a földeken tevékenykedem, nagyon élvezem - árulta el a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fecsó már járt Vivien vidéki otthonában, és a lány is gyakran utazik párjához a fővárosba. Beszélgettek arról, hogy jó lenne együtt lakni, de az összeköltözés még nincs napirenden, távkapcsolatban élnek. 16 év köztük a korkülönbség, de a barna szépség szerint ez nem akadály, ahogy az sem, hogy választottjának már van gyermeke. 

- Apukám nem tudta, hogy kivel járok, anyu viszont igen. Megkedvelték a páromat, és mindenben támogatnak engem.

Nekem nem gond a korkülönbség, érett társat kerestem magam mellé,

rá pedig fel tudok nézni, nagyon talpraesett, ő egy igazi férfi. Nagyon szeretem a kisfiát is, mindig örülök, ha épp nála van, amikor én is odamegyek.

Szükség is van arra, hogy Fecsó új párja jól kijöjjön a kisfiával, az üzletember a Borsnak kerek-perec kimondta, hogy Edward mindig is a legfontosabb lesz az életében, így aki nem szimpatizál a kisfiával, annak esélye sincs nála. 

- Aki engem választ, egy csomagot választ. Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az életemben. A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Akinek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben.

Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet.

Vasvári Vivien és Fecsó kisfia már 2 éves

Vasvári Vivien életének egyik legszebb napja volt, amikor világra hozta második gyermekét 2018. április 22-én Miamiban. Az Edward Ferenc névre keresztelt lurkó nő, mint a gomba, második születésnapját ünnepelték az idén tavasszal.

Ezt is szeretjük