Megszületett Szegedi Fecsó második gyermeke: babafotóval jelentette be

Szegedi Fecsó és kedvese, Bea Miamiból posztolták ki az első képet kisfiukról.

Szegedi Fecsó második fia megszületett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember közepén derült ki, hogy Szegedi Fecsó másodszorra is édesapa lesz. Kedvesével, Beával az énekesnő Ártatlan Angyalok című dalához készült videóklipben rántották le a leplet a nagy hírről, a kisfilmből az is kiderült, hogy kisfiuk fog születni.

Bea várandósságát nyolc hónapig titkolták, a gyerkőc világra jöttét és boldogságukat egyből megosztották a rajongóikkal.

Szegedi Fecsó második fia megszületett

Miamiból jelentkeztek be egy közös Instagram-poszttal. Ebből derült ki, hogy a kicsi október 16-án hajnali kettőkor látta meg a napvilágot. A bejelentéshez egy cuki baba-papa képet is csatoltak, amelyen Szegedi Fecsó büszkén tartja a karjában újszülött kisfiát.

"Üdvözlünk a mi kis világunkban! Már nagyon vártunk, és még most sem hisszük el, hogy megjöttél. Nem vagyunk tökéletesek, de megígérjük, hogy megteszünk mindent azért, hogy sikeres, boldog és tartalmas életed legyen! Nagyon szeretünk drága szerelmetes Kisfiunk" - fogalmaztak a szülők a bejegyzésben.

Borbély Alexandra ikrei megszülettek

Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: a gólyahírt a színész osztotta meg péntek este az Instagram-oldalán. 

Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: gyönyörű nevet kaptak

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei szerdán születtek meg, de a színész csak tegnap tudatta.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük