Exkluzív felvételek! A héten oltár elé vezette szerelmét a magyar sportoló
Szécsi Zoltán másodszorra nősül, úgy érzi, Vanda mellett révbe ért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Világklasszis vízipólósaink a legritkább esetben osztják meg a nyilvánossággal magánéletük pillanatait, igyekeznek óvni kedvesüket és szerelmi életüket.

Szécsi Zoltán és gyönyörű menyasszonya azonban kivételt tettek, hiszen a Fókusz kamerái előtt mondták ki a boldogító igent.

Edzéssel kezdte esküvője napját

Több okból is különleges volt ez az esküvő. Egyrészt, mert a hölgyek által körülrajongott vízipólósok nagyon zárkózottak, ha a magánéletükről van szó, másrészt, mert a lagzi napja önmagában is rendhagyóan kezdődött.

Szécsi Zoli ugyanis még az esküvő napján is egy kiadós edzéssel indított csapatánál, Egerben. Innen sietett aztán teljes díszben a templomba, a jegyesek ugyanis a bélapátfalvai apátságban álltak oltár elé.

Szécsi Zoltán, becenevén Szecska, háromszoros olimpiai bajnok kapus korábban is volt már nős, de házassága sajnos válságba került.

A kétgyermekes vízipólós válása után, a pekingi olimpia előtt ismerte meg jelenlegi kedvesét, Vandát.

Úgy érzi, révbe ért

Nem sokat árult el eddig magánéletéről, de úgy érzi, most vállalni szeretné a nyilvánosságot a találgatások elkerülése miatt. Fő oka mégis inkább az, hogy megköszönje a város és az emberek iránta való jóságát - mert boldog, és révbe ért.

- Úgy érzem, kiegyensúlyozottabb lettem az utóbbi években. Tény, hogy kicsit viharos volt az elmúlt öt év. De ez az esküvő azért is van most, mert úgy érzem, révbe értem - vallotta be a jóképű sportoló.

A jeles napon nemcsak az ifjú pár családja, de a csapattársak és a barátok is megjelentek, hogy együtt ünnepeljék Zoli és Vanda egybekelését. A lagzira a Bükk lábánál, egy felsőtárkányi hotelben került sor.

Az illusztris vendégseregben ott volt többek közt Dammak Jázmin egykori szépségkirálynő is kedvesével, Hosnyánszky Norberttel. A sztárvendégek azonban csak másodhegedűs-szerepet játszhattak, hiszen az esküvőn a friss házasok boldogsága volt a legfontosabb.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Ha mind a ketten boldogok leszünk életünk végéig, annál szebb és fontosabb dolog, úgy érzem, nem nagyon lehet - tette hozzá Szécsi Zoltán, aki le se tagadhatta, mennyire bolondul csinos feleségéért.

Ezt is szeretjük