A magyar énekes titokban nősült meg - A barátai sem tudtak az esküvőről
Fotók
Szarvas József, vagyis Josh nagy titokban vette el kedvesét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olyan nagy titokban vettel feleségül párját Szarvas József, a Josh és Yvette formáció énekese, hogy még a barátaik sem tudtak róla. Az elmúlt hét végén megtartott esküvőn csak 20 fő, a szűk családi kör vett részt, ők is csak nem sokkal a nagy nap előtt kapták kézhez a meghívókat, mert meghitt ceremóniát szerettek volna, árulta el az újdonsült férj és feleség az 8:08 - Minden reggel című műsorban.

- Én nem akartam nagy esküvőt, mindig is arról álmodtam, hogy családi, szűk körben legyen. Nem is az a típus vagyok, aki szereti a nagy felhajtásokat. Számomra ez így tökéletes volt - mondta a férje nevét felvett Szarvas Szilvia, aki olyan gyönyörű, mint nővére, a 2007-es Miss Word Hungary, Bodri Krisztina. 

Az RTL Klub reggeli műsorában azt mondták, a barátaikkal majd külön ünneplik meg az egybekelésüket, de emiatt senki sem haragudott meg rájuk, mindenki úgy vélte, jól tették, hogy nagy felhajtás nélkül mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A nászutat télre és jövő nyárra halasztották el, mert most sok dolguk van, a gyermekáldásnak pedig akármikor örülnek. Mivel a 36 éves énekes családjában már előfordult ikerterhesség, a sztár a dupla gyermekáldást is örömmel venné.

Fotó: Facebook/Josh Szarvas József

Leadkép: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

24 évvel fiatalabb kolléganőjét vette feleségül a színész

Gergely Róbert június 21 végén vette feleségül Némedi-Varga Tímea színésznőt. Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik náluk jóval fiatalabb nővel kötötték össze az életüket vagy jegyezték el őket az utóbbi fél évben!

Ezt is szeretjük