Szandi házassága sem tökéletes - Bevallotta, náluk sem fenékig tejfel az élet
Szandiéknál sem tökéletes minden, de férjével nagyon erős szövetséget alkotnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csupán 16 éves volt Szandi, amikor megismerkedett férjével, Bogdán Csabával. Úgy találkoztak, hogy az énekesnő zenészeket keresett a turnéjához. A 16 év korkülönbség miatt sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, végül 1996-ban mégis összeköltöztek, 1999-ben pedig egybekeltek. Az együtt töltött 26 év alatt már nagyon jól összecsiszolódtak, azonban hiába vannak együtt hosszú ideje, azért az ő házasságuk sem tökéletes. 

Szandi időnként kiprovokálja a veszekedést

Szandi a Mokka című műsorban elárulta, hogy családjával nem rózsaszín ködben úsznak: a gyerekei nem kitűnő tanulók, bár szerinte ettől függetlenül normális felnőtt emberré válnak majd, és ő is ugyanúgy veszekszik a férjével, mint mindenki más. A viták egészen hétköznapi dolgok miatt alakulnak ki, de előfordul, hogy Szandi provokálja a férjét.

szandi 840x560
Fotó: TV2/Mokka

- Én egy eléggé heves vérmérsékletű nő vagyok, aki azért időnként provokálja is a veszekedést. Mi, nők tudjuk, hogy milyen jó, ha egy jó kis veszekedés után kibékülünk - viccelődött a 41 éves sztár.

Az énekesnő a Hot! magazinnak is mesélt a családi életéről. Zenészcsalád lévén, a napjukat mindig a forgatásokhoz és a fellépésekhez igazítják, egy ilyen életvitelnél viszont nem egyszerű egy jól működő rendszert kialakítani. Ráadásul a tinédzser gyerekekkel sem könnyű az élet: Blanka 18, Domonkos 15, Csaba 12 éves. A fiatalok pont a legérzékenyebb korban vannak jelenleg, ez pedig nagy kihívás a szülők számára.

- A nehéz pillanatokban jön elő igazán a család értéke és fontossága. Az internet miatt rengeteg hatás éri a tinédzsereket, ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy ilyenkor nehezebb közel férkőzni egy gyerek lelkéhez. De, ha a család összezár, ha egymást segítve élik meg a problémás hétköznapokat, akkor nem lehetetlen. Kell, hogy legyenek keretek, szabályok, amikhez igazodni kell, különben egy tizenéves könnyen elbizonytalanodik - mesélte az énekesnő a hetilapnak.

Szandi lánya nagyon hasonlít anyukájára

Blanka le sem tagadhatná az édesanyját, annyira hasonlít rá. Ha a lány szemeibe nézel, rögtön Szandi jut az eszedbe. Képes összeállításunkban megnézheted a ma már 18 éves lányt.

Ezt is szeretjük