Szandi és lánya káprázatos estélyi ruhába bújtak: a 20 éves Blanka anyjával lépett színpadra
Szandi és lánya, Blanka is fellépett a jubileumi, 10. alkalommal megrendezett Szenes Iván Emlékkoncerten.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és lánya, Bogdán Blanka is fellépett a 2020. szeptember 13-án megrendezett, jubileumi Szenes Iván Emlékkoncerten. 

Az ikonikus dalszerző lánya, Szenes Andrea immár 10. alkalommal szervezte meg az ingyenes emlékkoncertet. 

Szandi és lánya estélyiben

A nagyszabású show-ra az alkotóról elnevezett, józsefvárosi Szenes Iván téren került sor. Húsz Szenes-sztár, ötven dal, számos díjazott és díjátadó, emlékezetes pillanatok várták a Szenes-slágerek rajongóit, fellépett többek között Zalatnay Sarolta, Bodrogi Ádám, Voith Ági és az unokáik, Korda György és Balázs Klári, az Apostol együttes, a néhai Aradszky László unokái, Ivancsics Ilona, Nyári Károly, Kocsis Tibor, Nyári Aliz és Edit, valamint Szandi és lánya. 

Az énekesnő és húszéves lánya káprázatosan néztek ki: a 44 éves sztár egy kék, flitteres estélyit viselt, míg Blanka egy virágos kreációba bújt. Mindkét darab a Paal Denes Atelier munkáját dicséri. 

Az Úgy szeretném meghálálni című ikonikus dalt adták elő két szólamban, egymás kezét fogva, amelynek szövegírója Szenes Iván, zeneszerzője Gábor S. Pál. Kovács Kati előadásában vált ismertté, először az 1979-es Made in Hungary rádiós könnyűzenei fesztiválon hangzott el. Máig az énekesnő egyik legnépszerűbb dala, az anyák napi rendezvények elmaradhatatlan slágere.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szandi és Bogdán Csaba nagyon büszkék lehetnek egy szem lányukra, Bogdán Blanka ugyanis a Szenes Iván Emlékkoncert előtt Fenyő Miklós Maszkabál című koncertjén állt színpadra augusztus 29-én, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az volt az első önálló, nagyszínpadi fellépése.

A legendás énekes koncertjén két szólószámot követően magával Fenyő Miklóssal is duettezhetett, édesanyja pedig az első sorból drukkolt és tapsolt. Szandit is Fenyő Miklós fedezte fel, a Hungária együttes alapítója 1988-ban vette a szárnyai alá. 12 éves kora óta a családtagjának tekinti Fenyőt - vagy ahogy ő nevezi: Miklós bátyámat. 

- Olyan, mintha a fogadott apukám lenne, ő pedig úgy viszonyul Blankához, mintha a nevelt unokája lenne - mondta a Borsnak a koncert előtt. 

Szandi és lánya, Blanka

A húszéves Bogdán Blanka nemcsak külsőleg hasonlít megszólalásig édesanyjára, de tehetségét és a sport iránti szeretetét is örökölte tőle. Még artistaként is megállja a helyét, többek közt a SzerencseSzombatban is megcsodálhatták a nézők, hogy milyen trükköket tudnak a gurtnin. Ám nem csak maga a fellépés volt szemkápráztató, a megjelenésükkel is felforrósították a stúdiót. 

Ezt is szeretjük