Csisztu Zsuzsa szexin dekoltált estélyibe bújt - A Jogászbálon nagy feltűnést keltett
Csisztu Zsuzsa a Jogász- és Sportbál háziasszonya volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa több területen is bizonyított már: 1988-ban, 18 évesen részt vett a szöuli olimpián, ahol a nyolcadik helyet szerezte meg. A következő ötkarikás játékokon, Barcelonában már szakkommentátorként vett részt. A televízióba Vitray Tamás hívta.

Műsorvezetőként sem szakadt el a sport világától, a sportmenedzseri diplomája mellett jogászként is végzett. Évről évre részt vesz a Jogászbálon, ahol idén egy nagyon szexi estélyiben keltett feltűnést. 

Csisztu Zsuzsa volt a háziasszonya a bálnak

Az ötvenéves sztár nemcsak résztvevője, hanem immár harmadszorra a háziasszonya is volt a rendezvénynek. 

"Micsoda megtiszteltetés! A Budapesti Jogász és Sportbál háziasszonya lehettem immár zsinórban harmadszor, s egy nagyon emlékezetessé sikerült este kerekedett belőle. Nagy öröm, hogy Varga Judit Igazságügyminiszter asszony az egyik fővédnökként, a sport oldaláról DR. Tünde Szabó is nagy örömmel báloztak velünk a jogász és sportvilág krémjével együtt" - írta Instagram-oldalán

Csisztu Zsuzsa az estélyi ruháját Hegedűs Évának és a Colorado Fashionnek köszönte meg. Képes összeállításunkban nemcsak az idei, hanem a tavaly viselt kreációit is megnézheted, valamint a Story-gálákon viselt egyik legemlékezetesebb estélyijét is.  

Ezt is szeretjük