Szandival botrányos dolgokat műveltek - A Facebook-oldalán borult ki
Szandi szájába olyan mondatokat adtak, amiket soha nem mondana ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok magyar sztár nevével éltek vissza az elmúlt időszakban. Évről évre előfordul, hogy egy-egy híresség nevével csalók fogyasztószereket reklámoznak, míg másoknak a halálhírét keltik lájkvadász oldalak, vagy a nevükkel visszaélve álhíreket terjesztenek. Az utóbbi esett meg Szandival is.  

Az énekesnő nevét felhasználva az elmúlt hat napban nyolc hamis hír is megjelent, ezt elégelte meg a 43 éves sztár, aki a Facebook-oldalán fakadt ki, és posztolta a hamis hírek szalagcímeit. 

A bejegyzésben látható oldalak másokat becsmérlő mondatokat adtak Szandi szájába, majd a történetet tovább görgetve más hírességeket is bevontak az álhírekbe, így Vajna Tímeát és Sebestyén Balázst - az ő nevükkel gyakran visszaélnek az áloldalak -, valamint Ábel Anitát és Nagy Ferót is. 

Sajnos az emberek gondolkodás nélkül lekattintják, sőt, meg is osztják a Facebookon ezeket az oldalakat, amelyeknek az url-je is utal arra, hogy egy hamis oldalról van szó, hiszen nem .hu-ra végződnek, mint a legtöbb magyar internetes oldalé, hanem .org, .net és egyéb verziókra. Megtévesztő azonban, hogy ezek az áloldalak legtöbbször egy már létező oldal nevét használják ki, és veszik alapul: a Szandit becsmérlő cikkek például a www.blikkruzs.me és a www.tv2-friss.com néven futó oldalakon jelentek meg. 

A kommentelők azt tanácsolták az énekesnőnek, mindenképpen perelje be a nevével visszaélő oldalakat, mert amíg jogilag nem vonja az üzemeltetőjüket felelősségre senki, továbbra is sztárokról terjesztett hazugságokkal nyerészkednek. 

Szandi lánya, a 19 éves Blanka

Szandi és Bogdán Csaba lánya, Blanka márciusban ünnepelte a 19. születésnapját. A zenész házaspár nagyon büszke elsőszülött gyermekére, aki ugyan nem vágyik rivaldafénybe, mégis kötődik a zenei vonalhoz. 

Ezt is szeretjük