A magyar sztárfocista verekedésbe keveredett: Szalai Ádám megszólalt az eset kapcsán
Szalai Ádám és öccse december 29-én éjszaka kerültek összetűzésbe négy fiatallal a pesti éjszakában.

szalai-ádám-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szalai Ádám verekedésbe keveredett a pesti éjszakában - tudta meg a Blikk. Az eset december 29-én este történt, a magyar válogatott labdarúgója és öccse négy fiatallal kerültek összetűzésbe.

Az ügyben érintett egyik fiatalember nyilatkozott a lapnak. A 21 esztendős Zsombor azt állította, a balhé azután alakult ki, hogy barátaival egy közös képet kértek a sportolótól. 

Szalai Ádám verekedés

Testvérét kérték meg arra, készítsen egy fotót, miután nemleges választ kaptak tőle, a férfi egy szitokszóval illette Szalai öccsét. 

szalai
Fotó: Martin Rose / Getty Images Hungary

- "Te most lef*szfejezted az öcsémet?” - Ekkor derült ki számomra, hogy a focista testvérét szólítottam meg. Szalai odajött hozzám, majd elkezdett velem ordibálni. Azt üvöltötte, hogy én, egy senkiházi, hogy merek ilyet mondani az öccsének... És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szalai Ádám a Sportal.hu-nak nyilatkozott az esetről. Elismerte, valóban összetűzésbe keveredtek a fiatalokkal, de merőben másként emlékszik vissza a történtekre. 

- Megpróbálom a legrövidebben és a legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet.

Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert.

Zsombor feljelentést tett a XI. kerületi kapitányságon, a Blikk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, az ügyben ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatás a válaszadásukig nem történt.

Szalai Ádám párja

Szalai Ádám és modell kedvese, Krista évek óta egy párt alkotnak. Közös gyermekük, Szalai Efimia Anna 2022 nyarán látta meg a napvilágot. 

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük