12 évvel ezelőtt az RTL Klub műsorvezetője volt - Szakál Miklós ezzel foglalkozik most
A Nyerő 8 műsorvezetőjeként minden hétköznap találkozhattunk Szakál Miklóssal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a betelefonálós vetélkedőműsorok csillaga leáldozott – szinte már nem is található meg manapság a formátum a képernyőn – bő 10 évvel ezelőtt még virágkorukat élték az ilyen jellegű produkciók.

Rengeteg nézőt szögeztek délutánonként a fotelbe, akik telefonnal a kézben próbálták megfejteni a különböző betű és számrejtvényeket. Az egyik legnépszerűbb műsor ezek közül az RTL Klubon futó Nyerő 8 volt, amelyben Valkó Eszter, Beszeda Gábor és Szakál Miklós várta a hívásokat.

Szakál Miklós ma ezzel foglalkozik

Az eltelt 12 évben mindhárman eltávolodtak a rivaldafényből, egyedül Valkó Esztert láthatjuk gyakrabban a médiában, ő szerepelt a 2018-as Nyerő Párosban, 2020-ban pedig a Love Bistro című realityben versenyzett férjével. Vele ellentétben Szakál Miklósról alig hallottunk valamit az elmúlt években.

szakál miklós
Fotó: RTL Klub/Nyerő 8

A nyíregyházi származású műsorvezető annak idején rádiózással kezdte karrierjét, majd onnan evezett át a tévé világába. Összesen hét esztendőn át dolgozott a csatornánál, majd az élet elszólította Budapestről.

- A tévé után olyan munkát kellett kitalálnom, amivel időben és helyben is mobilis vagyok. A feleségem a Debreceni Csokonai Színház színművésze, így sokat ingázunk Budapest és Debrecen között négyéves kisfiunkkal. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az időt, amit munkával kell töltenem, azt magamnak osztom be - nyilatkozta az Origo interjújában 2015-ben.

Manapság legnagyobb eséllyel egy lagzin futhatnánk össze vele, hiszen ceremóniamester lett. 

"A lagzikon való ceremóniamesterkedés véletlenül került az életembe. Az egyik barátom szólt, hogy szeretné, ha én lennék az esküvőjén az este mókamestere, és a visszajelzések után úgy döntöttem, folytatom. Mára a műsorvezetés mellett a munkámmá, a hivatásommá vált" - árulja el a hivatalos oldalán.

Gombos Edina Amerikába költözött

Gombos Edina 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek.

Ezt is szeretjük