Padlóra küldték az X-Faktor sztárját! Ezért mentek neki az énekesnek
Szabó Dávid Bárdosi Sándorral birkózott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Földre került Szabó Dávid - a rajongóknak azonban nem kell megijedniük, az X-Faktor sztárja csupán Bárdosi Sándorral birkózott egy edzés során.

Az énekes a kondícióján szeretett volna javítani, ezért kereste fel az ismert magyar sportolót.

Meg akarja védeni magát

Szabó Dávid és Bárdosi Sándor még az X-Faktor ideje alatt kezdett el együtt dolgozni, hogy az énekesnek ne jelentsen gondot egyszerre énekelni és táncolni.

A két híresség az edzések kapcsán azóta is gyakran találkozik, legutóbb az olimpiai ezüstérmes a birkózótermében látta vendégül a jóképű énekest, ahol azt is megmutatta neki, mit kell tennie olyankor, amikor az embert megtámadják az utcán.

- Sanyival már korábban megbeszéltük, hogy járni fogok hozzá. Nagyon nagy kedvem van ehhez, meg akarom tanulni a fogásokat és ütéseket, ugyanis az ember bármikor kerülhet olyan szituációba, amikor meg kell védenie magát vagy a barátnőjét, és ne futamodjon meg - árulta el az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Mindketten földre kerültek

Szabó Dávid a kamerák előtt sem okozott csalódást, kitűnő kondícióról tett tanúbizonyságot. A feladatokat remekül teljesítette, igazi kínzóeszközöket próbált ki, majd elsajátította a különböző ütési és védekezési technikákat is, aminek során bizony mindketten földre kerültek.

Az énekes nem titkolt célja, hogy minél izmosabb legyen, hamarosan induló külföldi turnéján ugyanis nem lesz könnyű helytállni. A pletykák szerint azonban nem csak ez az oka annak, hogy ilyen gyakran jár edzeni. Nemrég ugyanis hírbe hozták az énekesnővel, Viva Starral.

- Vicces, mert Vivi nagyon szereti a Disney-féle Herkulest, és mondtam neki, hogy próbálok felnőni a feladathoz, igyekszem annyit edzeni, hogy úgy nézzek ki - tette hozzá mosolyogva.

Fotó: RTL Klub/Reflektor, lead: Bársony Bence

Ezt is szeretjük