Szabó Zsófi hajthatatlan - Hiába próbálkozik Shane Tusup

A sztárpár ismerőse szerint Shane Tusup szeretné visszaszerezni Szabó Zsófit, a műsorvezető döntése azonban végleges.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi és Shane Tusup február 22-én jegyezték el egymást Monte-Carlóban, szerdán este azonban Instagramjukon jelentették be, hogy szakítottak. 

Azt hivatalosan nem árulták el, hogy mi vezetett az eljegyzésük felbontásához, de most úgy tűnik, a sztáredző szeretné újra visszahódítani a műsorvezetőt, aki viszont hajthatatlan.

Szabó Zsófi nem fogadja vissza Shane Tusupot

A Bors információ szerint a szakítás hátterében az edző viselkedése állhat, azonban a pár egy ismerőse a Blikknek elárulta, Shane Tusup nem adja fel, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze Szabó Zsófit.

- Mindent megtesz azért, hogy Zsófi megbocsásson neki. Napok óta szinte belőle élnek a virágboltok, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvátenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt - mondta a Blikknek, és hozzátette, a műsorvezető viszont nagyon határozott, és biztos abban, hogy ez nem történik meg.

Szabó Zsófi és Shane Tusup március elején a Fókuszban.
Szabó Zsófi és Shane Tusup március elején a Fókuszban.

- A döntés Zsófi részéről megszületett, és ez a döntés végleges - jelentette ki az informátor.

A sztárpár kapcsolata egyébként 2021 júniusában kezdődött, ám a nyilvánosság elé csak jóval később, év végén álltak. Akkor közös címlapfotóval tudatták a nagyvilággal, egymásra találtak. Elmesélték, hogy szerelmük egy véletlen találkozással kezdődött: Szabó Zsófi volt annak az adásnak az egyik háziasszonya az RTL reggeli műsorában, amelyben Tusup vendégeskedett. Ezután a sztáredző az Instagramon udvarolt a műsorvezetőnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Igazi álompárnak tűntek, így a szakítás bejelentés után a rajongók is találgatni kezdték, hogy miért mehettek szét. Sokan azonban úgy vélték, már korábban is voltak árulkodó jelek, melyek arra utaltak, hogy valami nem stimmel a kapcsolatukban.

A kommentelők szerint voltak előjelei Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának

A legtöbben értetlenkedve állnak a szakítás előtt, hiszen úgy tűnt, szerelmük elemi erejű, ráadásul február végén el is jegyezték egymást, mások észrevettek pár árulkodó jelet. Néhány kommentelő érezte, valami nem stimmel a sztárpár kapcsolatában.

Ezt is szeretjük