Szabó Zsófi félmeztelen fotóját mutogatta ByeAlex az RTL Klub esti műsorában
ByeAlex Maradj haza magadnak! című reality műsorban trollkodott Szabó Zsófi egy régi fotójával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

ByeAlex Szabó Zsófi egy régi, félmeztelen fotójával trollkodott az RTL Klub tegnap este elindult, Maradj haza magadnak! című reality műsorában.

A vasárnap esténként jelentkező adásokban Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik "karanténkalandjain" szórakozhatnak a nézők.

Szabó Zsófi 2011-ben levetkőzött a CKM magazinnak

Az első epizódban Szabó Zsófi arról mesélt Dér Heninek, aki a karanténban párjával rajta van a babaprojekten, és ByeAlexnek, hogy szeretné kisfiát, Mendelt leszoktatni a pelenkáról. Az X-Faktor mentora erre felajánlotta, hogy segítségként felhívja az édesanyját, hogy megkérdezze, ő mikor lett szobatiszta. Az anyukája erre azt a választ adta, hogy "Sose!"

szabo-zsofi
Fotó: RTL Klub/Maradj haza magadnak!

- Anyukád beégetett. Imádom! - hahotázott Szabó Zsófi, mire ByeAlex előkereste a 31 éves sztár egy régi, félmeztelen fotóját.  

- Ez a Metzger Viki, nem? - mondta Dér Heni, akiről nem lehetett eldönteni, hogy beszállt a trollkodásba, vagy tényleg nem látja jól a videóchatben a képet.

Szabó Zsófi erre közölte, hogy a fotó róla készült fénykorában. A felvétel 2011-ben a CKM férfimagazin címlapján volt látható, miután 8000 férfi egy szavazáson őt választotta a legkívánatosabbnak, és ezzel elnyerte az álomnő címet. A sejtelmesen szexi fotósorozatot, amelyen nem mutatott meg mindent, Nánási Pál készítette. 

- Akkor éreztem magam a legszexibbnek életemben, amikor ott fetrengtem az ágyban, és fotózott - mondta a fotózás után a TV2 Aktív című műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabó Zsófi már nem vállalna ilyen fotózást. Elsősorban anyukának és feleségnek, majd műsorvezetőnek, végül színésznőnek tartja magát. 

Nincs az a fotózás vagy műsor, ami miatt elvenném az időmet a családomtól. Egy sorozaton talán elgondolkodnék, de fehérneműs jelenetet már biztosan nem vállalnék. A férjem ugyanis nem nézné jó szemmel. Volt már olyan színházi megkeresés is, amire nemet mondtam - idézte szavait a Mondd el Tatár Csillának! című műsorból a Best magazin

Dér Heni jóképű párja

Dér Heni február közepén a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt új párjával. Az énekesnő több mint kilenc hónapja alkot egy párt Bakos Gergellyel, akit 2019 tavaszán, az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorában szúrt ki magának. 

Ezt is szeretjük