Az Álarcos énekes győztesét sokszor összekeverik Kiss Ramónával - Szerinted is hasonlítanak?

Nem Gallusz Niki az egyetlen, akik összekevernek egy kolléganőjével. Képeken a magyar sztárhasonmások.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Előfordul, hogy két ember között nincsen vérségi kötelék, semmilyen rokoni kapcsolat nem fűzi őket egymáshoz, mégis, a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. Van, hogy a világ két különböző pontján élnek, máskor ugyanabba az országba születnek, és egyesek többször össze is futnak. 

Az Álarcos énekes Nyuszijának kilétére a produkcióján és az énekhangján túl több nyom alapján lehetett rájönni. Az ötödik nyom például az volt, hogy gyakran összekeverik egy műsorvezetőnővel. Csobot Adél, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs tippje is helyesnek bizonyult, a maszk Gallusz Nikit rejtette. A Madách Színház gyönyörű hanggal megáldott színésznője elárulta, Kiss Ramóna az, akivel sokszor összetévesztik. 

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar sztárokat, akiket gyakran összekevernek egy-egy rendezvényen vagy az utcán. Szerinted is nagyon hasonlítanak?

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük