Szabó Zsófi így néz ki smink nélkül - Pár éve még nem szerette az arcát
Szabó Zsófi a húszas éveiben utálta, hogy babaarca van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófit mindig tökéletes külsővel és hibátlan sminkkel láthatják a nézők az RTL Klub képernyőjén, de festetlenül is bátran megmutatja magát az Instagramon. Azonban csak mostanra lett teljesen jóban azzal, amit a tükörben lát.

A műsorvezetőnek bájos babaarca van, ő pedig anno pont ezt nem szerette magán. A húszas éveiben rendszeresen úgy sminkelt, hogy csontosabbnak és érettebbnek tűnjenek a vonásai.

Szabó Zsófi smink nélkül

Pár éve fordult vele a világ, mára kifejezetten imádja, ahogy kinéz. Ezt az is bizonyítja, hogy bár soha nem rejtegette a nyilvánosság elől, hogy fest smink nélkül, mára egyre több ilyen fotót készít magáról. Ezeket sosem manipulálná, sőt nem érti, hogy rengetegen miért használják például a Hollywood elnevezésű filtert, ami a valóságtól teljesen eltérő megjelenést kölcsönöz a használójának. Ezúttal Lilu YouTube-csatornáján mutatta meg, hogy fest natúr arccal.

szabó-zsófi
Fotó: YouTube Liluland

- Két-három éve kezdett el kicsit nyúlni és nőiesedni az arcom, mert amúgy nagyon erős az arccsontom, és huszonévesen ezt utáltam - mesélte a Makeup/Down című műsorban.

Hiába tudtam magam szépen sminkelni, meg jól is fotóztak, nem szerettem az arcom.

Mára olyannyira összhangba került magával, hogy szinte alig ken fel valamit a hétköznapokban. Bár ha kell, ügyesen bánik a festékekkel, például a Reggeli adásai előtt mindig ő készíti el saját sminkjét.

A szépészeti beavatkozásokról is szó esett: plasztikai műtéteket sosem vállalna. Egyedül a szemöldökét csináltatta meg, 3D-s technikával tetováltatta ki, az eredmény pedig teljesen természetes lett.

Az RTL Klub női sztárjai smink nélkül

Képeken mutatjuk, hogy festenek a csatorna sztárjai, ha nem profi sminkben állnak a kamera előtt.

Ezt is szeretjük