Szabó Zsófi ritkán látott öccsével szelfizett – Gyuszkó irtó jóképű pasi
Szabó Zsófi testvérével szelfizett: így pózolt Gyuszkó és híres nővére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi imádja családját, öccsével is közeli viszonyt ápol, Instagramon követőinek is megmutatta, milyen jóképű testvérrel büszkélkedhet.

Mindketten szőkék és kék szeműek, a csinos műsorvezető és öccse, Gyuszkó, ha szeretnék, se tagadhatnák le egymást. A kommentelők is fellelkesültek azon, hogy milyen jóképű a 28 éves srác.

Szabó Zsófi öccse, Gyuszkó

Lájkokkal és szívecskékkel árasztották el a fotót, több szemfüles rajongó még azt is kiszúrta, hogy mekkora a hasonlóság közte és a szőke sztár kisfia, Mendel közt.

Az RTL Klub műsorvezetője megindító sorokat írt a közös kép alá. Elmondta, hogy testvére a szíve csücske.

„Úgy szeretem a testvérem! Amióta pedig anya vagyok, még jobban! Ő a legnagyobb ajándék a szüleimtől!”

A második képen az látszik, hogy Mendel mennyire imádja a nagybácsiját: édesen hintáznak a napsütésben.

Még egy cuki becenevet is kitalált neki, Kukkónak szólítja. Ez egy korábbi posztból derült ki, mikor a 31 éves sztár nyíregyházi látogatását mutatta meg 2019 júliusában.

Szabó Zsófinak évekig kellett nélkülöznie az öccsét, Gyuszkó ugyanis Orlandóban élt, és csak ritkán látogatott haza. Ezek után még inkább felértékelődik az együtt töltött idő. Szinte családi vonásként a fiatalembert is a televíziózás világa vonzza, szerkesztő-riporterként végzett.

Kiss Ramóna húga

Nagyon hasonlítanak egymásra, a mosolyuk szinte teljesen megegyezik. Kiss Ramónához hasonlóan a húga is gyönyörű! Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest a ritkán látott Debóra.

Ezt is szeretjük