Szabó Zsófi végre megmutatta kisfiát - Címlapon szerepel az 5 hetes Mendellel
Szabó Zsófi először mutatta meg december elején született kisfiát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi végre megmutatta december 4-én született kisfiát. Az öthetes Mendellel a Story magazin címlapján és a lap több oldalán látható. A színésznő-műsorvezető úgy látja, első gyermeke a híres nagyapja, Szabó Gyula színművész szemeit örökölte. 

A színésznő-műsorvezető a hetilapnak azt mesélte, hogy egy kontrollvizsgálatra ment, amikor az orvosa közölte vele, hogy be kell indítani a szülést, és az édesanyja helyett végül a férje, Zsolt volt mellette a szülőszobában, így a kisfiuk apás szüléssel jött világra. 

- A legfelemelőbb pillanat az volt, amikor felsírt a fiunk, és mi ott voltunk együtt, mindhárman. Zsoltival egyszerre hallhattuk meg a babánk hangját - mondta a 29 éves sztár. 

Szabó Zsófi Szerint a kis Mendelnek olyanok a szemei, mint híres nagyapjának, Szabó Gyulának, akinek jellegzetes hangját már csak felvételről hallhatja. 

Egyik reggel épp szoptattam, nagyon fáradt voltam, és akkor nyitotta ki először a szemét, én pedig elsírtam magam: édesapám gyönyörű, kék szeme nézett rám, és az ő határozott mozdulatait láttam magam előtt - árulta el a kismama. 

Ezt is szeretjük