Mint egy hollywoodi sztár: Szabó Zsófi nagyon dögös friss fotóján
Szabó Zsófi az Instagram-oldalára posztolt képen úgy néz ki, mint egy hollywoodi sztár.

szabo-batch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi, akit sorozatsztárként ismertek meg a nézők, majd az RTL Klub színeiben műsorvezetőként több produkcióban kipróbálhatta magát, kimondottan aktív az Instagramon. 

Bár kisfiát, Mendelt nem igazán szokta megmutatni, magáról sok képet tesz közzé. Legutóbb például egy olyan szelfit posztolt, amin egyenesen úgy néz ki, mint egy dögös hollywoodi sztár. 

Szabó Zsófi dögös 

Szabó Zsófi a szexis képen hosszú, hullámos, középszőke frizurát visel, ami egészen dívás, a sminkje nem túlzó, mégis elképesztően látványos. Az összhatás tényleg olyan, mintha egy hollywoodi színésznő egyik fotóját néznénk. 

A kép mellé olyan hashtageket írt, mint a #comingsoon, a #shootinday és a #gyertekát, vagyis szinte biztos, hogy a Gyertek át szombat este! című vetélkedő forgatásán készült. A rajongók imádják a fotót, Szabó Zsófi számtalan bókot kapott, sokan írták, mennyire dögös, szexis és szép. 

A műsor két év után indul újra az RTL Klubon, ezt Sebestyén Balázs jelentette be közösségi oldalán szeptember elején. Ennél többet egyelőre nem tudni a friss produkcióról. 

Szabó Zsófi smink nélkül

Egy ébredés utáni felvételt tett közzé magáról, amelyen sem alapozó, sem rúzs, sem szempillaspirál nincs rajta. A natúr szelfi mellett a kommentelők nem csak arról írtak, milyen jól áll a műsorvezetőnek a természetesség.

Cover-fotó: RTL KLub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük