"Bombatest" Szabó Zsófi csillogós bikiniben igézett meg mindenkit a dubaji nyaraláson
Szabó Zsófi a nyár utolsó napjaiban utazott az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába.

szabó-zsófi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi bikinis képeket posztolt magáról az utazásáról. A szexi fotókon egy kék, csillogós kétrészest visel, amint éppen megmártózik a SAL At Burj Al Arab nevű luxusétterem medencéjében.

A hét elején az Instagramon tudatta a követőivel, hogy repülőre száll, és meg sem áll az Egyesült Arab Emirátusok legnépesebb városáig.

Szabó Zsófi bikinis képei

Dubajból már több képet is posztolt, az egyiken egy hotel tetőteraszán pózolt, máskor hatalmas akváriumok előtt fotózkodott. A strandolást sem hagyta ki, rajongói imádták, hogy megmutatta, milyen dögös a medence mellett. 

Itt nézheted meg a csillogós bikiniben készült fotóit.

"Bomba test"

"Tökéletes!"

"Nincsenek szavak rád. Gyönyörű vagy" - írták neki a kommentelők. Volt, aki a kockás hasát dicsérte meg, mások nőies idomaival nem tudtak betelni.

Nem véletlenül van ilyen kirobbanó formában. Követői tudják jól, szenvedélye a futás, még a vakáció alatt is be szokott iktatni egy-egy edzést, júliusban is így tett, amikor Horvátországban járt. 

Járai Kíra bikiniben

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük