Szabó Zsófi édesanyja egy zöldségesben dolgozik: Pálma asszonyt imádják a környékbeliek

Szabó Zsófi édesanyja, Pálma asszony és az öccse, Gyuszkó egy zöldséges boltot nyitottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki Budafok-Tétényben, a Rózsakerti lakótelepen betér egy zöldségeshez, ne lepődjön meg, ha Szabó Zsófi édesanyja vagy az öccse szolgálja ki. 

Szabóné Madarász Pálma és fia, Gyuszkó családi vállalkozásban egy zöldséges boltot nyitottak. 

Szabó Zsófi anyja zöldségest nyitott

Ahogy Szabó Gyula színművész is szeretett az emberekkel beszélgetni, úgy az özvegye is szeret másokkal foglalkozni. Innen jött a zöldséges ötlete is. 

- Arra gondoltam, miután elment a férjem, hogy valamit azért kellene csinálni még úgy 20-30 évig. Vannak gyerekeim, van unokám, de kell még valami, amiben én benne vagyok. Rájöttem, nekem ez a zöldséges tökéletesen jó lenne. Állandóan jár az agyam most is, hogy hogy lehetne még bővíteni a kínálatot, szépíteni - mesélte a Borsnak

Szabóné Madarász Pálma, Szabó Gyula színész özvegye 2015-ben a Hogy volt!? című műsorban.
Szabóné Madarász Pálma, Szabó Gyula színész özvegye 2015-ben a Hogy volt!? című műsorban.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Ez itt egy lakótelep, rengeteg idős ember van, de egyre többen, egyre szívesebben jönnek hozzánk. Nekem ez nagy boldogság. Reggel felkelünk, és csak besétálunk. Egyikünk itt marad, a másik addig hazaszalad ebédelni. Ez egy jó kis üzlet - tette hozzá Pálma asszony. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amiből csak lehet, magyar árut hoznak, és nagyon figyelnek az árakra is. A környékbeliek számára amolyan találkozási pont lett, Szabó Zsófi is gyakran beugrik, útba esik neki a munkahelyéről hazafelé. 

szabo-zsofi
Fotó: Profimedia

- Rengeteg dolog van, az árubeszerzéstől a kipakoláson át a beárazásig minden. Felmérni folyamatosan, hogy mire van szükség. Mit szeretnek a helyiek, mi az, amit megszoktak. Mi az, amihez ragaszkodnak, és mivel tudunk újítani, behozni a kínálatba, és tetszhet nekik. Ezt folyamatosan figyeljük, és alakítjuk az igények szerint - árulta el Gyuszkó a napilapnak. 

Szabó Zsófi anyja és öccse

A színésznő-műsorvezető öccse három évvel fiatalabb nála, Gyuszi jóképű pasi lett harmincéves korára. A kommentelők Pálma asszonyt látva sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal.

Ezt is szeretjük