Szabó Győző és Rezes Judit gyerekei: Misi 11, Gazsi 3 éves
Szabó Győző és Rezes Judit csak ritkán mesélnek fiaikról. A színésznő elárulta, milyen testvérek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Győző és Rezes Judit gyerekeit csak nagyon ritkán láthatjuk. A színészpár házasságából két fiú született: Misi 2010 novemberében látta meg a napvilágot, öccse, Gáspár - vagy ahogy a szülei becézik, Gazsi - 2019 márciusában született.

Óvják a gyerkőcöket a nyilvánosságtól, ha nagyritkán ki is posztolnak róluk egy-egy fotót az Instagram-oldalaikra, azokon is mindig hátulról láthatjuk őket. 

Szabó Győző és Rezes Judit gyerekei

Az sem jellemző, hogy interjúban mesélnének róluk: Rezes Judit 2022 júniusában az Anyamagazin.hu-val tett kivételt. Nem csak azt árulta el, fiai, milyen testvérek, arról is beszélt, hogyan tudja összeegyeztetni a gyereknevelést színésznői pályafutásával.

Nehéz, hiszen a beosztása nem feltétlenül gyerekbarát. Reggel próbára siet, este játszik vagy próbál, így a délutánba kell besűrítenie mindent.

- A kicsivel játszóterezni, a nagyobbik fiammal tanulni úgy, hogy közben edzés és szolfézs is van. Általában, amit tudunk, előre tanulunk a hétvégén. A pici nagyon anyás, a Covid miatt most éli meg először, hogy nem vagyok vele. Eddig mindig otthon voltam, most nem érti, miért megyek el.

Szabó Győző és nagyobbik fia július 5-én a Thor: Szerelem és mennydörgés premierjén.
Szabó Győző és nagyobbik fia július 5-én a Thor: Szerelem és mennydörgés premierjén.
Fotó: Profimedia

Gazsi kilenc évvel később született, mint a bátyja. Az édesanya bízott benne, hogy a testvéri viták a nagy korkülönbség miatt kimaradnak, de nem így lett.

- A nagyobbik nagyon élvezi a fölényét, a testi és a szellemi erejét, és szereti is kihasználni. A pici meg egyáltalán nem egy kis nyuszi, visszaad mindent. Rengeteget veszekednek - ahogyan annak idején én is a bátyámmal -, sokat birkóznak és üvöltenek, viszont rengeteget bújnak egymáshoz, és nagyon szeretik egymást.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük