Szabó Erikát fehérneműben fotózták: ennyire szexinek a Barátok köztben sosem láthattuk
Szabó Erika megmutatta a dögösebb oldalát is, fehérneműs fotózáson vett részt.

szabo-erika cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Erika a Barátok közt Tildájaként sok néző szívébe belopta magát. Fehérneműs magazinfotózásán olyan arcát mutatta meg, amelyet eddig még sosem láthattunk.

A színésznő nem hisz az állandóságban, úgy érzi, törekedni kell a folyamatos változásra. A HOT!-nak arról mesélt, hogy nagyon odafigyel a külsejére, és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy egy elégedett nő nézzen vissza rá a tükörből.

Szabó Erika fehérneműben

A 38 éves sztár bevallotta, hogy igen hiú, ha a külseje kerül szóba, nagyon maximalista ezen a téren is.

- Bennem is van hiúság jócskán! Most pont felszaladt rám pár kiló, ilyenkor igyekszem egy ideig visszafogni magam, ami azért nem könnyű, mert hedonista vagyok, kifejezetten nehezemre esik önmegtartóztatásba fogni.

Nagyon készül a karácsonyra, és esze ágában sincsen lemondani a finom ételek élvezetéről, csinos alakját bevált módszerekkel és praktikákkal őrzi meg.

- Karácsonykor szóba sem jöhet a fogyókúra. Nagy kedvencem a halászlé, amit főleg ilyenkor eszem, és nagyon várom. Ami a sportot illeti, szeretem a zenére végzett csoportos női tornákat, és amióta megvan a kiskutyám, naponta másfél órákat sétálunk.

A barna szépség elárulta, hogy fiatalabb korában sokkal jobban zavarták az öregedés első jelei, mint most, 38 évesen.

- Húszévesen sokkal jobban zavartak a ráncaim! Belenéztem a tükörbe, és drámainak láttam a helyzetet. Soha nem használtam annyi szemránckrémet, mint akkor. 

Varga Izabella fehérneműs fotója

Varga Izabella dögös fehérneműs képei láttán rengeteg rajongó érezte úgy, hogy muszáj megdicsérniük a külsejét. A legtöbben szívecskékkel fejezték ki tetszésüket, míg volt, aki megjegyezte, hogy szerinte a színésznő a legszebb nő a világon. 

Cover-kép: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük