Szabó Erika bikinis fotója a Karib-tengerről: szexi idomait hangsúlyozta
Szabó Erika a Karib-térség szikrázó napsütését választotta a magyar tél helyett. A homokos tengerparton fotózkodott bikiniben.

szabó-erika-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Erika 2003-tól 2009-ig formálta meg Vili bácsi és Magdi anyus unokáját a Barátok köztben. A visszafogott Tildaként a szexi darabok nem jellemezték a ruhatárát, és bikiniben sem láthattuk soha a sorozatban.

Az Üvegtigris harmadik részében már megmutatta a dögös oldalát is. A színpadon bevállalja a sokat mutató jelmezeket, és az Instagramon is láthatók róla dögös képek.

Szabó Erika bikiniben

A nyaralásán készült strandolós felvétel is az utóbbi kategóriába esett. Bár a képet eredetileg viccesnek szánta, dögös lett a végeredmény.

A Karib-tenger egyik homokos tengerpartján készült a fénykép a 38 éves színésznőről, aki egy fodros, kék-fehér kockás bikinifelsőt viselt. Deréktól lefelé egy szelet dinnye takarta el a testét, azt az illúziót keltve, mintha a gyümölcs lenne a szoknyája. A posztban meg is jegyezte, minden csak nézőpont kérdése.

Mint sok más híresség, ő is pihenéssel indította az új évet: három pillanatot is megmutatott a nyaralásából. Először New Yorkból, majd egy óceánjáró hajóról jelentkezett be Florida partjainál, ezután töltött fel két tengerpartos képet. A bikinishez sok hozzászólás érkezett, a legtöbben azt hangsúlyozták ki, milyen csábosak az idomai.

Dundika élénkzöld bikiniben

Majkáék négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-fotó: RTL/Barátok közt

Ezt is szeretjük