Gyenesei Leila szexi fürdőruhában napozott a tengerparton: hosszú combjaival modell lehetne
Gyenesei Leila bikinis képével búcsúztatta a 2022-es évet, dögös alakjával lenyűgözte a kommentelőket.

gyenesei-leila
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyenesei Leila öttusázó neve sokaknak az ARENA4 csatorna és a Digi Sport műsorvezetőjeként lehet ismerős. 

2021-ben A Konyhafőnök VIP versenyzőjeként láthattuk. Sárközy Ákos csapatában egészen a döntő hetéig menetelt. A tévés az új évet egy dögös poszttal nyitotta meg, amelyben őszintén beszélt 2022-ről.

Gyenesei Leila bikiniben

Instagram-oldalán közzétett fényképén egy falatnyi, fekete bikinit visel. Kockás hasának, karcsú lábainak és dekoltázsának köszönhetően úgy fest, akár egy topmodell.

"2022 utolsó posztja legyen egy tökéletes pillanat emléke. Hogy tökéletes volt-e ez az év? Dehogy. Hogy voltak-e benne tökéletes pillanatok? Naná! Összességében valahogy arra kezdek rájönni, hogy nincs igazán tétje a mélységeknek és a magasságoknak sem. Csak egy játék az egész, és egy porszemtől a szemünkben nem dől össze a világ, sőt csak rájössz egy újabb megoldásra. Hol gyorsabban, hol lassabban, de meglesz a megfejtés. Így, őszintén és tiszta szívből vagyok hálás az idei évnek! 2023 mit tartogatsz? Hogy kezdődik a játék következő köre?” - írta a képéhez, amelyet pár percen belül elleptek a dicsérő szavak.

A rajongók közül többen irigykedtek Gyenesei Leila csinos alakjára, mások megjegyezték, hogy biztosan sok munka és edzés állhat a szép vonalak mögött.

„Ehhez a tökéletes testhez gondolom nagyon sok mindent kellett tenni. Gratulálok neked, fantasztikusan szép vagy és voltál mindig!”

„Bárcsak nekem is ilyen alakom lehetne, mint neked. Kívánom, hogy az új éved is boldog legyen, maradj ugyanilyen bomba formában mindig!” - jegyezte meg egy kommentelő.

Sarka Kata pink bikiniben

Hazánk hírességei közül többen döntöttek úgy, hogy külföldön köszöntik a 2023-as esztendőt. Sarka Kata is a tengerentúlon töltötte a szilvesztert, a Maldív-szigetekről jelentkezett be az Instagramon.

Cover-kép:Youtube/Digi Sport

Ezt is szeretjük