Válása után újra szerelmes a TV2 műsorvezetője - Már nem titkolja új párját
Szabó Dóra, a TV2 műsorvezetője már nem titkolja tovább, hogy újra szerelmes.

szabó dóra cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Dóra, a Mokka harmincéves műsorvezetője válása után nehezen találta a szerelmet, három éven keresztül szingliként tengette mindennapjait, azonban úgy tűnik, végre rátalált a boldogság, új kedveséről a Bors című napilapnak mesélt először.

Pár hónapja alkotnak egy párt

Szabó Dóra 22 évesen ismerkedett meg férjével, öt éven keresztül alkottak egy párt, de végül elváltak. A műsorvezető kudarcként élte meg a szakítást, mivel egykor úgy mondta ki a boldogító igent, hogy ő bizony, sosem válik el.

szabó dóra
Fotó: Facebook/Szabó Dóra - Hivatalos Oldal

- Nehezen szakadok, nehezen heverek ki dolgokat, mert egy elég mély érzésű embernek tartom magam. A válás után három évig egyedül voltam, hosszan tartott a feldolgozás folyamata - mesélte a napilapnak a csinos műsorvezető, akinek az életében pár hónappal ezelőtt fordult a kocka: már nem a szinglik táborát erősíti.

- Nem vagyok egyedül. Na­gyon friss, pár hónapos kapcsolatról van szó, úgyhogy még félve mesélek róla, próbálom óvni. Futólag, látásból ismertük egymást korábban is, de semmilyen kapcsolatban nem voltunk. Egy merő véletlennek köszönhetjük egymást, egy eseményen sodort minket össze az élet, és úgy tűnik, nem véletlenül - tette hozzá.

Szabó Dóráról legelőször akkor hallhattunk, amikor 2011-ben elnyerte a Miss Earth Hungary címet, később a Jóban Rosszban című sorozatban tűnt fel, végül a Mokka műsorvezetőjévé választották 2017 tavaszán. A szépség elárulta, szereti a munkáját, úgy érzi, megtalálta a helyét a Mokka csapatában, de szeretne majd egy saját vállalkozást is indítani. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük