Pachmann Péter így trollkodott a Mokka stúdiójában - Fotók

Ilyen az, amikor hazánk sztárjai igazán vicces kedvükben vannak.

Pachmann Péter troll
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hazai sztárok időnként levetkőzik komolyságukat, és nagyon viccesen trollkodják szét egymás fényképeit, melyeket aztán közzé is tesznek közösségi oldalaikon. Pachmann Péter például pénteken reggel a Mokka stúdiójában volt igazán vicces kedvében, és olyan grimaszt vágott kolléganője, Szabó Dóra fényképén, hogy alig lehet ránézni nevetés nélkül.

- Amikor rákészülsz egy klasszik backstage fotóra, felveszed a legszebb mosolyod, aztán, mikor visszanézed, és látod, hogy drága műsorvezetőtársad széttrollkodta az egészet. Így lett kerek ez a fotó. Péntekhez méltó - írta a vicces fotó mellé Szabó Dóra.

Nem Pachmann Péter azonban az egyetlen olyan hazai híresség, aki elkövetett már egy-egy ilyen mókás merényletet - nézd meg a többieket is!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük