Szabó Ádám feleségül vette párját: Jennifer varázslatosan szép menyasszony volt

Szabó Ádám és kedvese szeptember 23-án tartották meg az esküvőjüket. Jennifernek nem csak egy menyasszonyi ruhája volt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Ádám és kedvese egy év együttjárás után, szeptember 23-án kimondták a boldogító igent. A lánykérés még decemberben megtörtént, most pedig azt mutatták meg, milyen pazar volt az őszi esküvőjük.

A menyegző minden elképzelésüket felülmúlta: a templomi szertartás után anyakönyvvezető adta össze őket, az olaszos hangulatú bulit pedig Törökbálinton, az Anya Tanyán tartották.

Szabó Ádám esküvője

Farkas Jennifer több ruhát is felvonultatott: a templomban egy olyan különleges darabot viselt, amelyet mikádóselyemből készítettek. A lagzira pedig egy dögösebb, fűzős darabot választott.

- A YesEvent esküvői ruhaszalon jóvoltából kaptam több ruhát, az Operában pedig lefotóztak minket, így Ádám látott még a gyűrű felhúzása előtt.

A Rómeó és Júlia egyik betétdalára vonultak be, ők maguk tervezték meg a nyitótáncuk koreográfiáját, közös dallal szórakoztatták a násznépet, sőt Szabó Ádám még a vőfély szerepét is magára vállalta.

- Többféle játékkal is készültünk, amiken még a feleségem 87 éves nagymamája is részt vett - mesélte a Hot! magazinnak.

Tomán Szabina esküvője Szentendrén

Tomán Szabina májusban mesés ruhában és gyönyörű helyen mondta ki az igent Szini Béla üzletembernek, kisebbik lánya apjának. Egy Benes Anita tervezte ruhában mondta ki az igent, esküvőjével pedig felavatta a Daalarna új rendezvényhelyszínét.

Ezt is szeretjük