Sváby András először mutatta meg fiatalabb párját - Andreával öt éve él együtt
Sváby András boldog párkapcsolatban él Andreával, aki egy kisfiúval ajándékozta meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sváby András élete öt évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott: 26 év házasság után elvált két nagyobbik fia édesanyjától, és új életet kezdett. A nála nyolc évvel fiatalabb Andrea mellett lett újra boldog, aki 2017 márciusában egy kisfiúval ajándékozta meg. 

Az 52 éves műsorvezető először mutatta meg párját a Story magazinnak, amelynek azt nyilatkozta, bár a gyereknevelésben egyetértenek a főbb kérdésekben, de olaszos a temperamentumuk, apróságokon hamar össze tudnak veszni, ugyanakkor a vitás helyzetek gyakran nevetésbe fulladnak. Sváby András felnéz gyermekorvos párjára, imponál neki, és büszke rá, hogy a kedvese fontos és felelősségteljes munkát végez. 

- Andi a közeljövőben visszamegy a korábbi munkájához, gyerekeket fog menteni a nagyvilágban, amellett dolgozik a Honvéd Kórházban, és ügyel a Szent László Kórház intenzív osztályán. Irgalmatlan kemény és komoly hivatása van, ami büszkeséggel tölt el - mesélte a lapnak. 

Arra mindig figyelnek, hogy legyenek közös programjaik kettesben is, ilyenkor Andi szülei vigyáznak a lassan hároméves Milánra. Sváby András legidősebb fia, Tomi Angliában él és dolgozik hajómérnökként, a középső fia, Peti pedig egyetemista, gyakran látogat el Szentendrére, és ha Milán anyukája ügyel a kórházban, gyakran besegít az édesapjának. 

- Sokszor ketten vigyázunk Milánra, ami sosem teher, inkább szórakozás. Olyankor buli van, délután elmegyünk ide-oda, játszótérre vagy az állatkertbe, és este megengedjük, hogy Milán egy picikét később menjen aludni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Azon nevetünk, hogy apa mekkora bolond😘 #apabolondozik

Sváby András (@svaby) által megosztott bejegyzés,

Az ATV Heti Naplójának műsorvezetője ötven felett lazább és magabiztosabb apuka, mint az első két fiával volt, sok mindent már nem vesz úgy a lelkére, mint évtizedekkel ezelőtt, ugyanakkor más, idősebb apukákhoz hasonlóan ő is aggódik amiatt, látja-e majd felnőni a kisfiát. Bízik benne, hogy még sokáig fiatalos marad. 

- Milán megfiatalít, harmincévesnek érzem magam. Ebben bizonyára az is közrejátszik, hogy nincsenek magánéleti problémáim, harmonikus az életünk Andival, és az előző párommal és az előző házasságomban született gyerekeimmel is jó a kapcsolatom - árulta el Sváby.  

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté

Hosszú Katinka és párja szeptemberben Will Smith új filmje, a Gemini Man budapesti premierjén jelentek meg először egy párként nyilvánosan, október közepén pedig a szerelmesek Berlinben turistáskodtak. A friss felvételeket elnézve le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért.

Ezt is szeretjük