Sváby András először mutatta meg fiatalabb párját - Andreával öt éve él együtt
Sváby András boldog párkapcsolatban él Andreával, aki egy kisfiúval ajándékozta meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sváby András élete öt évvel ezelőtt gyökeresen megváltozott: 26 év házasság után elvált két nagyobbik fia édesanyjától, és új életet kezdett. A nála nyolc évvel fiatalabb Andrea mellett lett újra boldog, aki 2017 márciusában egy kisfiúval ajándékozta meg. 

Az 52 éves műsorvezető először mutatta meg párját a Story magazinnak, amelynek azt nyilatkozta, bár a gyereknevelésben egyetértenek a főbb kérdésekben, de olaszos a temperamentumuk, apróságokon hamar össze tudnak veszni, ugyanakkor a vitás helyzetek gyakran nevetésbe fulladnak. Sváby András felnéz gyermekorvos párjára, imponál neki, és büszke rá, hogy a kedvese fontos és felelősségteljes munkát végez. 

- Andi a közeljövőben visszamegy a korábbi munkájához, gyerekeket fog menteni a nagyvilágban, amellett dolgozik a Honvéd Kórházban, és ügyel a Szent László Kórház intenzív osztályán. Irgalmatlan kemény és komoly hivatása van, ami büszkeséggel tölt el - mesélte a lapnak. 

Arra mindig figyelnek, hogy legyenek közös programjaik kettesben is, ilyenkor Andi szülei vigyáznak a lassan hároméves Milánra. Sváby András legidősebb fia, Tomi Angliában él és dolgozik hajómérnökként, a középső fia, Peti pedig egyetemista, gyakran látogat el Szentendrére, és ha Milán anyukája ügyel a kórházban, gyakran besegít az édesapjának. 

- Sokszor ketten vigyázunk Milánra, ami sosem teher, inkább szórakozás. Olyankor buli van, délután elmegyünk ide-oda, játszótérre vagy az állatkertbe, és este megengedjük, hogy Milán egy picikét később menjen aludni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Azon nevetünk, hogy apa mekkora bolond😘 #apabolondozik

Sváby András (@svaby) által megosztott bejegyzés,

Az ATV Heti Naplójának műsorvezetője ötven felett lazább és magabiztosabb apuka, mint az első két fiával volt, sok mindent már nem vesz úgy a lelkére, mint évtizedekkel ezelőtt, ugyanakkor más, idősebb apukákhoz hasonlóan ő is aggódik amiatt, látja-e majd felnőni a kisfiát. Bízik benne, hogy még sokáig fiatalos marad. 

- Milán megfiatalít, harmincévesnek érzem magam. Ebben bizonyára az is közrejátszik, hogy nincsenek magánéleti problémáim, harmonikus az életünk Andival, és az előző párommal és az előző házasságomban született gyerekeimmel is jó a kapcsolatom - árulta el Sváby.  

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté

Hosszú Katinka és párja szeptemberben Will Smith új filmje, a Gemini Man budapesti premierjén jelentek meg először egy párként nyilvánosan, október közepén pedig a szerelmesek Berlinben turistáskodtak. A friss felvételeket elnézve le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért.

Ezt is szeretjük