A magyar sztárpár házassága 13 év után válságba került - Az énekes ezt nyilatkozta

Suzy és Jolly házassága hullámvölgybe került.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Válságba került Suzy és Jolly házassága. Kapcsolatuk az évek során többször került hullámvölgybe, de eddig mindig megoldották a problémáikat. A mulatós sztárpár, akik az éneklés mellett műsort is vezetnek a Zenebutik csatornán, 13 éve alkot egy párt, egy közös gyermekük született, a kis Suzy, aki most ballag az óvodából. 

A Bors értesülései szerint a pár már külön is költözött, Suzy, vagyis Királyvári Zsuzsanna már nem hordja a gyűrűjét, és sem az ő Facebook-oldalán, sem Jollyén, vagyis Tarcsi Zoltánén egy ideje nincsenek közös fotóik, ugyanakkor a Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai nevű közösségi oldalon sok közös kép látható. A negyvenéves énekest egy fekete hajú, fiatal hölggyel szúrták ki a közösségi oldalán, akire a napilapnak azt mondta, egy márkafotózáson dolgoztak közösen, majd azt, hogy a nagyfia barátnője. 

suzy-es-jolly
Fotó: Facebook/Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai

- Nem vagyunk a legfényesebben, de mindenhol vannak problémák. Együtt járunk fellépni is Suzyval - szűkszavúan ennyit mondott a lapnak a negyvenéves énekes.

- Az van, amit Zoli mond, én nem szeretnék nyilatkozni - zárta rövidre Suzy azzal, hogy a kislánya ballagására szeretne koncentrálni. 

Magyar műsorvezetők és ritkán látott házastársaik

Míg Tatár Csilla a fiáról gyakran oszt meg fotókat közösségi oldalain, addig férjét csak nagyon ritkán mutatja meg a rajongóinak. Ez azért is van így, mert a párja nem szeret szerepelni. Most mégis megosztott egy közös fotót kettőjükről. Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Tatár Csilla megmutatta ritkán látott férjét - Fotókon a műsorvezetők és házastársaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük