A 64 éves Sütő Enikő ilyen szexi miniszoknyában: csillagos ötös a kommentelők szerint
Sütő Enikő rózsaszín szerelését imádtuk. A rövid fazon kiemelte hosszú, vékony lábait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sütő Enikő miniszoknyás szettje bármelyik divatlapban megállná a helyét. A ’80-as évek sztármodelljéből lett műsorvezető irtó menő szerelésben jelentkezett be a Luxusra Tervezve című ingatlanos sorozat forgatásáról.

A 67 éves híresség vezeti a Spektrum Home luxusvillákat bemutató magazinműsorát. Ezúttal is egy pazar otthonban forgott a kamera, míg ő a ház lenyűgöző belső tereit, addig Instagram-követői tökéletes alakját csodálták.

Sütő Enikő miniszoknyában

A rózsaszín szett rövid fazonja kiemelte hosszú, vékony lábait. A színkombináció is telitalálatnak bizonyult, mintha dr. Szöszi gardróbjából választotta volna ki a fehér-rózsaszín összeállítást.

"Ez csillagos ötös fotó!" - bókolt neki az egyik kommentelő, egy másik pedig franciául azt írta, "magnifique", ami annyit tesz, hogy gyönyörű. 

Sütő Enikő rendszeresen meg szokta osztani a közösségi oldalain, éppen milyen ruhákban szerepel a műsorban. Általában a visszafogott, elegáns szettek mellett teszi le a voksát, ilyen dögös miniszoknyában nem sűrűn láthattuk eddig.

Magyar sztárok 70 körül

Ungár Anikóban, Pataki Ágiban vagy Marcellinában az a közös, hogy hetvenéves koruk körül is lenyűgözően csinosak és nőiesek - képes összeállításunkban megnézheted őket és másokat is!

Ezt is szeretjük