Az RTL Klub sztárja borzalmasan megváltozott – Tükörbe se mer nézni

Sokak megdöbbenésére a vízimentő Gergő esett ki tegnap Survivorből, aki nincs jó passzban.

Survivor Gergő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Survivor szerda esti adásában a Holtak szigetének lakóira egy minden eddiginél kegyetlenebb párbaj várt: a vízben egy ketrecbe zárva várták a dagályt, és azt, ki adja fel elsőként. A Holtak párbaján mindenki döbbenetére a vízimentő Gergő esett ki a vizes játékból, így kénytelen volt elbúcsúzni párjától, Anitától, és ötödik kiesőként elhagyni a szigetet.

- A tükröt szereljük le innen, mert elhányom magam – bukott ki a 22 éves srácból, amikor több gyötrelmes hét után már civilizált körülmények között, a szobájában viszontlátta a tükörképét.

- Eltűnök. Ideállok, és nincs kiterjedés – mondta később valószínűleg arra utalva, hogy oldalról a tükörbe nézve nagyon látszik, mennyire lesoványodott.

Gergő elárulta, hogy annál a pontnál esett ki, amikor már jött volna haza, de még maradt is volna, a szívét, lelkét beleadta a játékba.

- Azt a mottót hallhatta bent tőlem mindenki, hogy nincs holnap, ezért soha nem bánkódok azon, amit csináltam, és nem gondolkozom azon, amit csinálni fogok. Megélem azt, ami éppen történik, és semmit nem változtatnék azon, amit csináltam a játékban. Ha lesz még Survivor, és visszahívnak veterán játékosokat, merem remélni, hogy felmerül az én nevem is, és újra bedobják a kőarcot a többiek közé. Gondolkodás nélkül, azonnal igent mondanék rá, ha még egyszer jöhetnék.

Így néz ki Radics Gigi több réteg smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük