Meglepő, kinek kell távoznia az RTL Klub népszerű műsorából

A Survivor mai adásában ismét búcsúznia kell egy versenyzőnek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Survivor ma esti adásában a Holtak szigetének lakóira egy minden eddiginél kegyetlenebb párbaj vár. Aki legtovább bírja, az védettséggel válthatja ki a következő párbajt. Az óriási tét miatt mindenki a végsőkig küzd, de egy olyan drámai dolog történik majd, amire senki sem számított.

A Mandirigma törzs történetének utolsó zsákmányszerzésén a gyomorforgató ételeket, élőlényeket Szandi tudta a leggyorsabban elfogyasztani. Megérte küzdenie, a nyereménye ugyanis egy túléléshez nélkülözhetetlen dolgokat rejtő kincsesláda térképe volt. Társainak nem árulta el, hogy mi van a ládában, helyette mindennap megoszt velük valamit, amit éppen jónak tart. A vélemények megoszlanak Szandi módszeréről.

mandirigma
Fotó: RTL Klub

Nóra és Lilla egy rövid időre elhagyhatták a Holtak szigetét. Nemcsak egy izgalmas túrán vehettek részt az érintetlen természetben, de egy különleges ajánlat is várt rájuk. Választhattak egy védettségi amulett vagy egy másik játékos meggyengítése között. Sokat tanakodtak, hogy mi lenne a legjobb döntés, végül úgy határoztak, hogy Nórit fogják előnyhöz juttatni: neki nem kell részt vennie a soron következő párbajon, ezt viszont elhallgatták társaik elől.

A Mandirigma törzs tagjai szerda este újabb védettségi játék elé néznek. Benedek és Szandi nagyon rossz fizikai állapotban, lázas betegen, az összeesés határán vágnak bele a küzdelembe. Szandi a játék után megosztja Benedekkel egyik féltve őrzött titkát is, emiatt viszont veszélybe sodorja szövetségét Barbival. 

survivor-parbaj-elott
Fotó: RTL Klub

A Holtak szigetének lakóira minden eddiginél kegyetlenebb párbaj vár: a megmérettetés során az egyik legősibb félelemmel, a fulladással kell szembenézniük. Nóra, amulettjének hála, mentesül a játék alól, a törzs többi tagja viszont egy ketrecbe zárva várja majd a dagályt.

holtak-parbaj
Fotó: RTL Klub

Aki a legtovább bírja az emberpróbáló feladatot, komoly előnyre tehet szert, hisz védettséggel válthatja ki a következő párbajt. Az óriási tét mindenkit arra sarkall, hogy a végsőkig küzdjön. Az első kieső személye azonban mindenkit meglep majd. Ki búcsúzik majd végleg a játéktól, és ki mentesül a holtak következő párbaja alól? Ma este kiderül.

A Survivorből eddig egyébként négyen estek ki, hárman pedig feladták a versenyt. 

Eszméletlen jól néz ki Istenes Bence és Csobot Adél kölni otthona

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük