Emlékszel Südi Iringóra? A Szombat Esti Láz egykori sztárja ma így néz ki
Ezzel foglalkozik ma a Szombat Esti Láz egykori nagy kedvence, Südi Iringó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csupán 24 éves volt, amikor megismerte az egész ország Südi Iringó nevét, miután szerepet vállalt az RTL Klub nagy sikerű produkciójában, a Szombat Esti Lázban, ahol bájos, kedves természetével és tehetségével rögtön belopta magát a nézők szívébe.


A Szombat Esti Láz öt évadot élt meg az RTL Klubon, az első szériát 2006-ban, míg az utolsót 2014-ben indították. Südi Iringónak az évadok alatt táncpartnere volt Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és Heilig Gábor is.

A gyönyörű táncosnő a műsor ideje alatt rendszeresen vállalt el televíziós felkéréseket, és az újságok hasábjain is sokat szerepelt, ám mára teljesen eltűnt a rivaldafényből, de azt tudni róla, hogy ma is hivatásának él: összesen öt helyen van tánciskolája, Budapesten, Martonvásáron, Százhalombattán, illetve a felvidéki Dunaszerdahelyen és Szőgyénben. Gyermekeket oktat, versenyre készíti fel őket, ráadásul egy varroda vezetője is, emiatt Békéscsabán sokszor megfordul.

Südi Iringó Stohl András táncpartnereként a Szombat Esti Lázban és most.
Südi Iringó Stohl András táncpartnereként a Szombat Esti Lázban és most.
Fotó: RTL Klub, FEM3 Café

Südi Iringó ezért tűnt el a rivaldafényből

A 36 éves, egzotikus szépségű versenytáncos és tánctanár 2018-ban a Story magazinnak mesélt arról, miért hagyta maga mögött az egész show-bizniszt. Elmondta, azért tűnt el, mert többen kiforgatták a szavait, nem tudott nemet mondani a felkérésekre, sokat csalódott fiatalon, emiatt pedig zárkózottá vált. Elárulta, nem szívesen vállalna el ma már olyan tévéműsort, amiben például főznie kellene, vagy bármi olyat csinálnia, ami nem kötődik a szakmájához.

A barna hajú szépség legutóbb májusban volt a FEM3 Café vendége, ahol a Magyar Látványtánc Sportszövetség által indított legújabb kategóriáról, a swing táncstílusról beszélt, valamint azt is elárulta, növendékeivel számos versenyen megmérettetik magukat, jelenleg a táncbajnokságra készülnek, és, ha sikeresen szerepelnek ott, az Európa Bajnokságra is kijuthatnak.

Bálint Antónia egykor és most

Bálint Antónia négy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy már nem lesz közszereplő, visszavonul a nagy nyilvánosságtól, és civil életet él. Az ötvenéves sztár a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében idén márciusban azonban kivételt tett. 

Ezt is szeretjük