Barta Sylvia volt a TV2 egyik legszexibb időjósa - 48 évesen is bomba formában van
Barta Sylvia 2004-ben hagyta ott a TV2-t.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia nevét a '90-es években ismerte meg az ország, ugyanis ő lett a TV2 első női időjósa. Mindenki nagyon szerette őt, ráadásul nagyon csinos és szexi nőként tartották számon. A csatornánál más feladatok is hárultak rá, ő vezette a Találkozások című műsort. 2004-ben viszont felmondott a TV2-nél. Később az RTL Klub őt bízta meg a Száz leggazdagabb magyar címre hallgató produkció vezetésével, ám azóta sem tévézik. 

Az egykori időjós idén lett 48 éves, ám most is ugyanolyan gyönyörű, mint fiatalkorában. Rengeteget sportol, zumbát és gerinctornát is oktat, ráadásul a sport autoimmun betegségéből is kigyógyította. A Story magazinnak így mesélt magáról:

- Visszagondolva az elmúlt évtizedekre, mindegyiket élveztem, maximálisan megéltem mindent, amit kell. Ráadásul úgy érzem, boldogabb vagyok, mint fiatalon. Érzelmi biztonságban érzem magam, sok tapasztalat van mögöttem, sok jón és rosszon vagyok túl, és ezektől csak okosabb lettem. Fitt vagyok, energikus, és ki tud teljesedni a nőiességem. Ez egy fantasztikus időszak - mesélte a lapnak Barta Sylvia, aki már 16 éve boldog házasságban él párjával, emellett született két csodás lányuk. Zsófi 14, míg Dorka 12 éves.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire bomba formában van a TV2 egykori, csinos időjósa.

Ezt is szeretjük