Südi Iringó 5 éve tűnt el a képernyőről - Így néz ki most a Szombat Esti Láz szexi sztárja

Südi Iringó napjainkban is szenvedélyének, a táncnak él.

südi-iringó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szombat Esti Láz című táncos műsor nagy népszerűségnek örvendett az RTL Klubon. A hazai hírességek profi táncosokkal álltak párba, hogy a legvégén az ő párosuk legyen a legjobb. Az első, 2006-ban induló évadtól kezdve Südi Iringó is szerepelt a produkcióban, az évadok alatt olyan sztárokkal táncolt együtt, mint Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és Heilig Gábor.

Az emberek pillanatok alatt megkedvelték a dögös táncosnőt, aki rendszeresen szerepelt akkoriban a médiában, ám miután lement 2014-ben a Szombat Esti Láz utolsó évada, visszavonult a szerepléstől. Amiatt is tette ezt, mert úgy érezte, sokan kiforgatták a szavait, és többször is csalódott fiatalon.

Napjainkban tánciskoláival foglalkozik, Budapesten, Martonvásáron, Százhalombattán, illetve a felvidéki Dunaszerdahelyen és Szőgyénben is vannak iskolái. Táncórákat tart, emellett egy varrodát vezet Békéscsabán. Amikor nyár van, a kis tanoncainak tart tánctáborokat.

A sztár szeptember 14-én lett 37 esztendős, bár már öt éve nem látható a képernyőn, ennyi év alatt külsőleg nem sokat változott, ugyanolyan gyönyörű nő, ahogy megismerhettük őt anno még 2006-ban. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma Südi Iringó.

Ezt is szeretjük