Südi Iringó volt a Szombat esti láz szexi sztárja - Ezért tűnt el a rivaldafényből a táncosnő

Südi Iringó így él most.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szombat esti láz öt évadot élt meg az RTL Klubon, az első szériát 2006-ban, míg az utolsót 2014-ben indították. A sikeres műsor egyik állandó szereplője Südi Iringó táncosnő volt, aki a nézők egyik nagy kedvencévé vált, az évadok alatt táncpartnere volt Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és Heilig Gábor is. Míg ment a sikerprodukció a csatornán, az egzotikus szépségű táncosnő rendszeresen vállalt el tévés felkéréseket, emellett az újságok hasábjain is rendszeresen láthattuk őt. Ám mára teljesen eltűnt a rivaldafényből, ennek okáról a Story magazinnak mesélt.

Kiforgatták a szavait

Csupán 24 éves volt, amikor megismerte az egész ország Südi Iringó nevét. Öt év telt el az utolsó Szombat esti láz óta: elmondása szerint egyik legkedvesebb partnere Somló Tamás volt, ezért nagyon szomorú volt, amikor a legendás zenész elhunyt, Heilig Gáborral még most is tartja a kapcsolatot, de a többi táncpartnerével már nincs beszélőviszonyban.

- Akkor még naiv gyerek voltam. Hamar megtanultam, hogy nem mindig az történik, amit szeretnék. Kiforgatták a szavaimat, ráadásul nem tudtam nemet mondani a felkérésekre. Emiatt, bevallom, kicsit be is zárkóztam mostanra - vallotta be őszintén az egykori sztár, aki a fiatalkori csalódások miatt nem szívesen vállalna el ma már olyan tévéműsort, melyben például főznie kellene, vagy bármi olyat csinálnia, ami nem kötődik a szakmájához.

Südi Iringó régen és most.
Südi Iringó régen és most.
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Facebook/Südi Iringó

Állítása szerint az évek alatt megtanult nemet mondani, persze, ami tánccal kapcsolatos, arra a felkérésre szívesen igent mond. Azt tapasztalta, hogy most már az utcán sem ismerik fel őt annyian, mint régen, de ez őt egyáltalán nem zavarja, ráadásul már felnőtt egy olyan generáció, melynek nem sokat mond a Szombat esti láz.

A barna szépség szeptember 14-én ünnepelte a 36. születésnapját. Nagyon elfoglalt, összesen öt helyen van tánciskolája: Budapesten, Martonvásáron, Százhalombattán, illetve a felvidéki Dunaszerdahelyen és Szőgyénben. A párja, Zsolt is segíti a munkáját, ráadásul egy varroda vezetője is, emiatt Békéscsabán sokszor megfordul.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük