A 70 éves Straub Dezső és 20 évvel fiatalabb rajongója szakítottak: ezért lett vége
Straub Dezső és párja, Mónika közösen döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Straub Dezső hetvenévesen negyedszerre kezd új életet, a színész és párja, Mónika szakítottak. 

A rajongójából lett szerelmével közösen döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább - árulta el a Story magazinnak.

Straub Dezső szakítása

- Több mint hat évet töltöttünk együtt, azt hiszem, az igazi értékeinkből mindketten építettük a másikat. Az ízlésvilág, amivel ő rendelkezik, az életem szerves része lett, mint ahogy az én jelenlétem is sok pozitív változást okozott benne. De sajnos előfordul, hogy egy kapcsolatban elfogynak a közös álmok. Velünk is ez történt Mónikával, és szomorúan vettünk új irányt, immáron külön-külön - mesélte a hetilapnak. 

Straub Dezső a Hogy volt!? című tévéműsor felvételén 2014 decemberében.
Straub Dezső a Hogy volt!? című tévéműsor felvételén 2014 decemberében.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A húsz évvel fiatalabb Mónika kislány kora óta nagy rajongója volt Straub Dezsőnek. Felnőve a művészbejárójánál váltott egyszer pár szót a színésszel, majd tíz évig nem is találkoztak, a nő külföldön élt, született egy lánya. Straub Dezsőnek felesége halálát követően a két fia után élettársától szintén lett egy kislánya.

A cikk az ajánló után folytatódik

2015-ben aztán a Jászai-díjas sztár a Vidám Színpad egyik előadása után vacsorázni hívta Mónikát. A találkozó után mindketten úgy döntöttek, lezárják a kapcsolatukat, és közösen kezdenek új életet. Hat évig alkottak egy párt, a színész párja kedvéért életmódot váltott, lefogyott, a haját is befestette. 

A Jászai Mari-díjas színész 2019 februárjában a Hogy volt?! című tévéműsor felvételén.
A Jászai Mari-díjas színész 2019 februárjában a Hogy volt?! című tévéműsor felvételén.
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A nyár második felében jutottak arra a döntésre, hogy jobb, ha elválnak útjaik. Sok jel mutatott arra, hogy a kapcsolat már nem működik, nem akarták megvárni a legvégét. 

- Egyelőre ennek a dolognak még meg kell szilárdulnia bennünk. Meg kell békülnünk a gondolattal, hogy ez így alakult. Később talán eljön az idő, hogy felhőtlenül csacsogunk a közös múltunkról Mónikával.

Vitray Tamás párja 

A legendás televíziós 2022. november 5-én ünnepelte a 90. születésnapját, új társa szervezte meg azt a bulit, ahol barátai, egykori kollégái és tanítványai felköszöntötték. A műsorvezető az utóbbi időben folyton úton van: itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. A Story magazinnak elárulta, ő az új párja. 

Ezt is szeretjük