Stohl András szenvedélyesen csókolja fiatal szerelmét - Ritka, közös fotó
Stohl András Valentin-nap alkalmából posztolt közös fotót barátnőjével, Vicával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Valentin-napot a hazai sztárok egy része is megünnepelte párjával. Stohl András az Instagram-oldalán egy olyan fotót posztolt, melyen szenvedélyesen csókolja párját, Vicát.  

Stohl András  két éve él együtt barátnőjével, de szemmel láthatóan ugyanolyan hőfokon égnek egymásért, mint szerelmük hajnalán. 

Vica 19 évvel fiatalabb Stohl Andrásnál, de a jövő héten 52. születésnapját ünneplő színész szerint nem érzik a korkülönbséget, mert párja sok mindenben sokkal bölcsebb és megfontoltabb, mint ő. Tanítói diplomája van, és szeretne pszichológusnak tanulni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szülinapi vacsi :)))) ( vagy @stohlandras eljegyzése? 🤣😃🤣)

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

- Olyan, mintha egyek lennénk. Reggelente mindig együtt ébredünk, kávét főz nekem, a gondoskodó mintát otthonról hozta. Hihetetlenül sok erőt ad a hozzáállása. Arra vágyom, hogy minden ilyen nyugodtan menjen tovább - nyilatkozta Stohl András tavaly novemberben a Best magazinnak

Tavaly novemberben az a hír is felröppent, hogy a színész eljegyezte jóval fiatalabb szerelmét, de végül kiderült, csak Majka és Till Attila viccelődött utóbbi szülinapján. 

Ezt is szeretjük